Джеф Гръб спомена за предстоящото пускане на Nintendo Switch 2

...
Джеф Гръб спомена за предстоящото пускане на Nintendo Switch 2
Коментари Харесай

Вероятно Nintendo ще пусне новата конзола Switch 2 тази година

Джеф Гръб загатна за идното стартиране на Nintendo Switch 2 в неотдавнашен стрийм онлайн. Въпреки че не даде детайлности за техническите характерности, Гръб загатна, че някои от истинските заглавия на Switch ще би трябвало да бъдат поправени, с цел да действат на бъдещия Switch 2.

Гръб споделя на публиката си, че шансът конзолата да бъде пусната тази година е 45%.

В отчетите не се загатва Switch 2, само че неотдавна се оповестява, че Nintendo възнамерява да пусне Switch Pro като правоприемник на истинската подпора. След като инженер от NVIDIA удостовери за съществуването на Tegra 239 след изтеклите фотоси, от ден на ден стартира да се приказва, че Switch 2 в действителност ще бъде оборудван с Tegra 239.

Серията Switch ще продължи да включва по-тънкия модел Switch Lite, както и по-скъпия Switch OLED, който идва с OLED екран и други значими промени.

Въпреки всичко обаче има догатки, че Nintendo се тормози да пусне на пазара последващо потомство конзоли. Макар и Switch да е третата най-продавана подпора в историята, Nintendo към момента се възвръща от неуспеха на Wii U.

Ако казусът е подобен, може да чакаме от компанията да бъде по-внимателна с новото потомство Switch, защото надали желае да рискува с прекомерно смели нови хрумвания.

Имайте поради, че новината за идната подпора Switch 2 е единствено слух. От Nintendo няма публична информация по този въпрос.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР