Депутатите приеха предложението на ГЕРБ - СДС, ПП-ДБ и ДПС

...
Депутатите приеха предложението на ГЕРБ - СДС, ПП-ДБ и ДПС
Коментари Харесай

Депутатите удължиха ваканцията си преди местните избори

Депутатите одобриха предлагането на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили, ПП-ДБ и Движение за права и свободи да удължат своята отмора преди локалния избор.
От 2-ри до 4-ти октомври депутатите няма да работят, а на 5-ти и 6-ти октомври ще заседават, за да наваксат с приемането на значимите законопроекти. След това те излизат в отмора до 8-ми ноември, когато трябва да са минали и двата тура на локалните избори.
Против решението гласоподаваха Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и " Възраждане ".
“Първо решихте да почиваме от 6-ти октомври до 6-ти ноември, за което да работим компактно пет дни в седмицата до 6-ти октомври. Сега с това ново предложение ще се почива повече и ще се работи по-малко. Толкова за работливостта ви ”, това съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.
Народните представители от Българска социалистическа партия разясниха, че не схващат за какво Народното събрание е трябвало да работи понеделниците и вторниците изключително всяка седмица при състояние, че другата седмица ще се почива отново. “Вие сте нездравословни и рискови за страната ”, акцентира Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР