Да, идиот. Не принц. Дори не и кон. Принцът е

...
Да, идиот. Не принц. Дори не и кон. Принцът е
Коментари Харесай

Всяка жена е орисана да срещне веднъж в живота си своя... идиот

Да, глупак. Не принц. Дори не и кон. Принцът е нейната фикция за първата, единствена и огромна обич - смела, отдадена, мощна, героична, приказна, случила се вече… изгубена, претърпяна или към момента витаеща в близост. Принцът би трябвало да пристигна на своя бял кон, да избави принцесата, да я заведе в огромното си кралство...

Идиотът е оня другият, непредвиденият, мъжът, който дори не си е представяла, че може да я завладее. Той не е Супермен, не е толкоз храбър, той даже се опасява от всякакви неща, само че до нея е просто себе си, без маски. Той е същински. И от време на време е глупак. Но пък я обича - диво, буйно, категорично, въпреки и да я разплаква понякога, въпреки да не помни да прибира прането от простора, въпреки да не мие чиниите доста усърдно и да не вижда новата ѝ прическа.

Този мъж предизвика гневни, непознати сълзи у нея, само че в същото време я кара да мечтае за усмивката му. Той от време на време е истински глупак, няма идеалните обноски, майтапи се не на място и прави неточности. Но това е и мъжът, който постоянно е до нея, разсмива я с глупавите си смешки, познава я по-добре от всеки различен и не се срами, в случай че двамата са идиоти дружно.

Защото и всеки глупак среща своето бясно момиче. Не принцеса. В един миг всяко щуро момче среща своето бясно момиче и няма нищо по-хубаво от това. Светът е задоволително сив и отегчителен, на Земята има задоволително хора, мислещи се за принцове и принцеси. Ето за какво най-прекрасната среща е сред двама души, които са признали пред себе си, че не са идеални и се обичат точно поради това, а не все пак.

Всяка жена сама си го усеща – нейният глупак. За другите той може да е напълно елементарен, безреден или неразбираем. За нея обаче той е магия, проклинание или по-просто казано - ЛЮБОВ.

Защото всяка обич с едно несъвършено, само че същинско и сладко момче, което от време на време се държи идиотски, е доста по-голяма от възприятията на всеки актуален лицемерен принц. Хората са го споделили - " Може да си глупак, само че си моят глупак! ".

Всяка жена го среща един път в живота си – само че не всяка може да улови момента и да открие по какъв начин да го задържи вечно. 

Ако си го срещнала към този момент, твоят сладостен глупак, бит го! Дори, когато не би трябвало, даже когато е неприятен, даже когато не знаеш по какъв начин и защо…

Edna.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР