© Капитал В този нулев епизод на седмичния подкаст Гласът

...
© Капитал В този нулев епизод на седмичния подкаст Гласът
Коментари Харесай

Гласът на Капитал: Нулев епизод - Борисов ли управлява държавата

© Капитал В този нулев епизод на седмичния подкаст " Гласът на Капитал " (записан на 25 септември) ще чуете коментар на редакторите Алексей Лазаров и Румяна Червенкова за няколко на пръв взор разнообразни сюжети от последните седмици - свалянето от ефир на репортера на БНР Силвия Великова и последвалото заглушаване на цялата стратегия " Хоризонт ", активизирането на мутри за демонстрации в поддръжка на Иван Гешев и включването им за заплашване в митингите против избора му и разпитите и обвиняванията в шпионаж на основни хора от придвижването " Русофили ". И трите случки имат общи уредници и цел - те са част от напъните да се подсигурява изборът на единствения претендент за основен прокурор. Алексей Лазаров и Румяна Червенкова аргументират за какво изводът, който следва от това е, че Бойко Борисов към този момент не управлява основни браншове и принадлежности, за които до неотдавна се смяташе, че са в неговата сфера на въздействие.

Този епизод е част от мини-поредица, с която тестваме разнообразни формати. Те са записани в последните няколко седмици, по тази причина и тематиките евентуално са ви добре познати. Решихме въпреки всичко да ги споделим с вас, с цел да съберем противоположна връзка какво и по какъв начин можем да подобрим. Можете да ни пишете на [email protected] или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Гласът на Капитал " е седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна настояща тематика от политиката, стопанската система или бизнеса в дълбочина, с подтекст и разбор.

Чуйте и другите нулеви епизоди

Гласът на Капитал: Защо Христо Ковачки гори отпадък
Редакторът " Икономика " Ивайло Станчев изяснява схемата на енергийния предприемач за удължение на живота на топлоцентралите му из страната

Гласът на Капитал: Измисленият шпионски скандал с " Русофили "
Журналистът Йово Николов разяснява кои вътрешнополитически претекстове стоят зад ареста на Николай Малинов NB: Очаквайте идната седмица в " Гласът на Капитал " специфичната ни предизборна поредност - " Един ден с претендентите за кмет на София ". Прекарахме време на терен с Йорданка Фандъкова, Мая Манолова, Борислав Игнатов и Борис Бонев. В няколко епизода ще чуете какви решения оферират те на проблемите на София, по какъв начин ги видяха нашите кореспонденти, по какъв начин ги посрещат жителите и какви въпроси им задават.
АУДИО Гласът на Капитал: Нулев епизод - Борисов ли ръководи страната Your browser does not support the audio tag.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР