Съобщено е, че принц Хари иска да поправи оградите с

...
Съобщено е, че принц Хари иска да поправи оградите с
Коментари Харесай

Крал Чарлз иска само едно нещо от Хари и Меган Маркъл, тъй като принцът си е „оправил леглото“

Съобщено е, че принц Хари желае да поправи оградите с татко си, откакто не съумя да го види по време на неотдавнашното си посещаване в Обединеното кралство, само че крал Чарлз просто „ желае мир и успокоение в годините на здрача си “, съгласно вътрешен човек.

Източници допускат, че крал Чарлз постоянно ще държи особено място за Хари в сърцето си, само че той не се интересува от драма и желае прекарва последните си години в мир. Вътрешен човек показа с The Mirror: „ Хари си оправи леглото. Аз съм бранител на отбраната на вашия мир и в случай че този млад мъж носи драмата, тогава отлично на крал Чарлз, че му даде пространството, от което се нуждае, с цел да пораства. Крал Чарлз просто желае да има успокоение в годините на здрача. Той не желае да спори. "

The Mirror се свърза с Бъкингамския замък и Съсекс за техните мнения. Хари неотдавна се завърна в дома си в Калифорния след малко пътешестване до Нигерия със брачната половинка си Меган Маркъл. По време на визитата Меган беше разчувствана, когато получи особ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР