Бойци от 15 държави ще се включат в първото Открито

...
Бойци от 15 държави ще се включат в първото Открито
Коментари Харесай

Състезатели от 15 държави излизат на Открито първенство SENSHI

Бойци от 15 страни ще се включат в първото Открито Европейско състезание на SENSHI.

То се провежда от Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) и ще се организира в българския черноморски курорт Камчия на 8 и 9 юли.

Най-добрите, които стигнат до финала, ще се класират за SENSHI 9, където на 10 юли ще се борят за първите по рода си Европейски пояси на SENSHI .

През първия ден на Европейското състезание, на 8 юли, ще се разиграят квалификационните срещи.

Всички 60 участници в Европейското ще бъдат разграничени в шест категории: -70, -75, -80, -85, -90, +90 кг. Всяка категория ще бъде формирана от 10 бойци.



Европейското състезание ще продължи с полуфинали на 9 юли, а с борби сред финалистите ще стартира 9-ото издание на интернационалната бойна галавечер SENSHI на 10 юли. Освен шестте финала на SENSHI 9 почитателите на бойните спортове ще видят и още 7 професионални дуела сред бойци от 11 страни.

Така на деветото издание на грандиозната церемония ще станем очевидци на общо 13 запаметяващи се дуела по разпоредбите KWU SENSHI и KWU Full contact.

И в трите дни конфликтите ще бъдат открити за аудитория.

На 8 и 9 юли от 09,00 до 15,30 часа те ще се проведат в огромната зала на СОК " Камчия ", а борбите на 10 юли ще стартират тъкмо в 20,00 часа в Амфитеатъра на комплекс " Камчия ".



Входът ще бъде безвъзмезден.

SENSHI 9 ще се излъчва онлайн за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и директно за целия свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Първото намерено Европейско състезание на SENSHI и интернационалната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в границите на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който стартира на 4 юли в Камчия и ще събере на едно място международната киокушин общественост.



Европейското състезание трябваше да се състои през предходната година, само че поради усложнената епидемиологична конюнктура в целия свят, наложена от разпространяването на COVID-19, беше отсрочено. Сега уредниците от KWU International Professional League ще го проведат в границите на най-голямото международно киокушин събитие.

SENSHI 9 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър " и М Кар Груп - BWM дилър.

Медийни сътрудници на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, осведомителния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР