Борбата с килограмите е нещо познато за много от нас,

...
Борбата с килограмите е нещо познато за много от нас,
Коментари Харесай

Милица Гладнишка: Свалих 9 килограма само за две седмици! Не съм чувала за по-ефективна диета

Борбата с килограмите е нещо познато за доста от нас, изключително измежду нежната половина от популацията. Талантливата актриса Милица Гладнишка споделя персоналния си опит със спазваната от нея диета. По думите й, тази диета е най-хубавата. В какво се показва? Става дума за тип разделно хранене, което обаче би трябвало да бъде прецизно спазвано.

Първият ден е плодов – можем да ядем всички плодове без банани, които са тежки.

Вторият ден би трябвало да хапваме единствено зеленчуци – в недопечен тип или варени, само че без подправки.

Третият ден комбинираме плодове и зеленчуци, без да хапваме банани или картофи.

Четвъртият ден хапваме неразрешените до момента банани, като към тях можем да изядем до три чаши кисело мляко. Можем да изядем до 8 банана.

Петият ден е отдаден на ориза и доматите. Можем да хапнем до 6 домата, а във връзка с ориза е значимо да не го подправяме.

На шестия ден смесваме ориз със зеленчуци, като още веднъж картофите са неразрешени. И последния ден от цикъла хапваме чаша варен ориз, зеленчуци и пием плодови сокове за филтриране. Важно е да се означи, че от самото начало на диетата би трябвало да пием по най-малко 8 чаши вода на ден. Ако решим да повторим диетата, може да си дадем два дни, в които да хапнем каквото ни се желае, само че в умерени количества.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР