Що е то аутизъм, как да го забележим и предотвратимо

...
Що е то аутизъм, как да го забележим и предотвратимо
Коментари Харесай

Аутизмът и как да го предотвратим

Що е то аутизъм, по какъв начин да го видим и предотвратимо заболяване ли е. Това е една от водещите тематики в лекционната част на майското издание на Академия за родители Пловдив.

Дванадесет вдъхновяващи лекции , над 40 водещи организации и повече от 15 фамилни занимания чакат пловдивчани на 18 май.

За всички, които са изгубили мотивация около наситеното с битовизми всекидневие, или просто желаят да обогатят знанията си във връзка с развъждането, възпитанието и организирането на живота с дете, Академия за родители организира неповторимо по рода си събитие в Пловдив. То ще се състои на 18 май, събота , навън в Plovdiv Stage Park.

Темите, които ще бъдат наранени в лекционната част, са доста и най-разнообразни. Включват всичко от първия ден на бебето.

Програмата стартира с тематиката за това по какъв начин протича раждането, с цел да могат всички бъдещи родители да се почувстват готови за огромния ден. След това продължава с малко по-практически лекции – „ Първи грижи за бебето “, водена от акушерката Мария Евгениева и „ Общуване с бебето от първия ден “ – неповторим импро-театър, в който родителите влизат в ролята на бебетата си.

Следобедната част от мероприятията е отредена на също толкоз значими тематики, касаещи малко по-пораснали дечица. Посетителите ще могат да научат нови неща от експерти в региона, по въпроси свързани с възпитанието, границите, дисциплината, що е то баланс и ролята му в развиването на детето, както и какво е то здравословна обвързаност и обособяване.

Засегнати са и извънредно значими тематики, за които се приказва от ден на ден измежду родителите. Водещи експерти в региона ще разяснят що е то аутизъм, какво би трябвало да знаем за него, както и по какъв начин да разберем дали едно дете е хиперактивно.

Тези, както и доста други забавни тематики, са част от програмата на Академия за родители Пловдив на 18 май, събота в Plovdiv Stage Park .

Освен лекции, на събитието ще има голям брой на практика работилници за бременни и бъдещи бащи – кърмене, първа помощ, първи грижи, бебеносене, съня на бебето и още.

Този кондензиран и потребен фамилен ден ще даде опция на родителите да се срещнат с голям брой експерти, организации и креативен школи . Посетителите на Академия за родители Пловдив ще се забавляват дружно със фамилиите си и ще могат да научат доста нови неща на 18 май в Plovdiv Stage Park.

Не на последно място, на събитието бъдещите родители ще могат да се срещнат с други родители, с които да споделят своите безредици и ползи.

Мероприятието, както и всички лекции в него, са изцяло безвъзмездни, само че се изисква предварителна регистрация онлайн.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР