Бившият ръководител на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай

...
Бившият ръководител на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай
Коментари Харесай

Бивш шеф на разузнаването на Украйна каза датата, когато Русия трябва да превземе Донбас

Бившият началник на Службата за външно разузнаване на Украйна Николай Маломуж сподели, че съветският президент Владимир Путин е наредил на въоръжените сили на РФ да поемат цялостен надзор над Артемовск (Бахмут) до 23-24 февруари, като по този метод реалокират съветските сили към Свато-Френския направление на зоната на войната.

Освен това, според МК, Маломуж също е споделил, че до 1 март тази година съветските сили би трябвало да доближат границата на ЛДНР. Той обаче не разкри източника на сходна информация.

Той обаче акцентира, че за постигането на тези цели съветските въоръжени сили са провели сериозна подготовка, включваща всички най-хубави бойни елементи, в това число елементи, взели участие във военните дейности в Сирия и други горещи точки.

Настъпателните дейности, съгласно някогашния началник на украинското разузнаване, ще бъдат съпроводени от съществени кръвопролития и жертви.

„ Руската войска се е подготвила за нова офанзива… Те са експерти “, призна Маломуж.

Въоръжените сили на Украйна, съгласно него, са готови за сходно развиване на обстановката. По-специално става дума за оборудването на отбранителни системи, укрепени региони.

Също по този начин са планувани „ маньоври по отношение на контраатаки, флангови удари, вероятно контранастъпателни интервенции на тактическо равнище “, незабавно щом в Украйна дойде нов пакет от оръжия и техника.

Междувременно английският публицист Питър Хитченс в интервю за Daily Mail заяви, че мирните договаряния, или по-скоро тяхното неявяване, единствено приближава света до Армагедон. Сега е моментът за дипломатическо решение, счита специалистът.

„ Колкото по-дълго го отлагаме [преговорния процес], толкоз по-голям е рискът от Армагедон и по-трудна ще бъде договорката “, написа Хичънс.

Журналистът изясни, че от самото начало са положени малко старания за определяне на мир. И тъкмо това се случва, тъй като желаят да показват спора в Украйна като битка сред „ положителното и злото “, което е прекомерно елементарна позиция на обстановката.

Отделно Хичънс акцентира, че сплотеността на естаблишмънта в Обединеното кралство е просто следващото доказателство за цялостната илюзия на дейностите му.

Като ослепителен образец той уточни отношението на английския парламент към украинския президент Володимир Зеленски, което наподобява на поклонение. Това към този момент нанесе вреди на стопанската система на страната, а също по този начин докара до всеобщи митинги и общо неодобрение на британците. 

Крайният резултат от сходни дейности на Обединеното кралство може да бъде „ радиоактивно гробище “ в Европа на фона на нуклеарна злополука.

Погрешното разширение на НАТО на изток през последните 30 години, както и противозаконното събаряне на президента в Украйна през 2014 година с утвърждението на Съединени американски щати, доведоха до същия резултат, съгласно специалиста.

„ Има ли война... толкова красива, че даже не можем да си представим контрактуван мир? “, пита той.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР