Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хътчинсън обяви днес,

...
Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хътчинсън обяви днес,
Коментари Харесай

Ексгубернатор на Арканзас ще се кандидатира за номинацията на Републиканската партия

Бившият губернатор на американския щат Арканзас Ейса Хътчинсън разгласи през днешния ден, че ще се кандидатира за номинацията на Републиканската партия за изборите през 2024 година с разгласа, която го отличава от останалите сегашни и евентуални републикански претенденти: той разгласи, че някогашният президент Доналд Тръмп би трябвало да се отдръпна от конкуренцията, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

В изявление за предаването „ През тази седмица “ на телевизия Ей Би Си Хътчинсън прикани Тръмп, който разгласи кандидатурата си през ноември, да излезе от надпреварата, откакто в четвъртък му бяха повдигнати обвинявания в Ню Йорк, в следствие от следствие за заплащането на пари за безмълвие на порнозвезда.

Това, което имам поради е, че преди всичко, тази служба е по-важна от всеки обособен човек. И по тази причина, в името на длъжността в президентството, в действителност мисля, че това е нищожен епизод за похищение на вниманието, той (Тръмп) би трябвало да е в положение да се концентрира върху упования правосъден развой, а има и хипотеза за непорочност, сподели Хътчинсън.

Хътчинсън, който беше губернатор на южния щат на Съединени американски щати от 2015 до началото на тази година, откакто преди този момент е бил член на Камарата на представителите, сподели, че ще разгласи публично кандидатурата си в Арканзас по-късно този месец, само че към този момент е решил да се кандидатира за президент на Съединени американски щати.

Убеден съм, че хората желаят водачи, които залагат на най-хубавото в Америка, а освен на най-лошите ни инстинкти, сподели Хътчинсън.

Хътчинсън и преди е подлагал на критика Тръмп. Днес той даде да се разбере, че няма да се поколебае като претендент да се конфронтира с Тръмп, който остава известен измежду мнозина републиканци, макар че стана първият някогашен държавен глава, на който са повдигнати обвинявания.

Мисля, че повдигането на обвинявания на някогашен президент е печален ден за Америка, сподели някогашният губернатор.

Запитан дали Тръмп би трябвало да се отдръпна от конкуренцията, Хътчинсън сподели: „ Е, знаем, че би трябвало, само че в това време знаем, че няма да го направи “.

Други републиканци, които са оповестили кандидатурите си за номинацията на партията, са някогашният губернатор на Южна Каролина Ники Хейли и вложителя деятел Вивек Рамасвами.

За вероятни претенденти са считани също някогашният вицепрезидент Майк Пенс и актуалният губернатор на Флорида Рон Десантис.

Източник Българска телеграфна агенция

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР