Бившият български национал - Красимир Балъков коментира предстоящия тази вечер

...
Бившият български национал - Красимир Балъков коментира предстоящия тази вечер
Коментари Харесай

Балъков за мача с Хайдук: Левски трябва да играе с разум, а не със сърце

Бившият български национал - Красимир Балъков разяснява идния довечера мач сред Левски и Хайдук (Сплит). В първата среща от Лига Европа, " сините " отстъпиха пред своя конкурент с 0:1.

Ето какво сподели Балъков в изявление за " Ютарний лист ":

" Гледах първия мач по малкия екран. Беше много нервозен. Шансовете са 50:50, въпреки всичко реваншът е в София. Но има два детайла, които дават психическо преимущество на Хайдук. Първият е, че мачът ще се играе без аудитория, което е минус за Левски и лек задатък за Хайдук. Другият подробност е резултатът от първия мач. Знам какъв брой е мъчно да се играе с пасив от 0:1.

Хайдук ще се изправи против два пъти по-агресивен и абмициран отбор на Левски, само че съм сигурен, че българите няма да се хвърлят сляпо в офанзива. Левски би трябвало да играе с разсъдък, а не със сърце. Казах, че резултатът 0:1 е доста противен. Левски би трябвало да мисли по какъв начин да не допусне гол от една страна и по какъв начин да атакува по-често, с цел да означи, от друга. Мисля, че мачът ще бъде тактическа борба с непрекъсната битка за топката. С доста психическо и физическо консумиране.

 Феновете на Левски тормозиха играчите на Хайдук измежду нощ (ВИДЕО)
Феновете на Левски тормозиха играчите на Хайдук измежду нощ (ВИДЕО)

Заря и фойерверки не оставиха футболистите да спят

Никой от двата тима не може да си разреши неточности, тъй като всяка неточност може да коства скъпо. В тази обстановка Хайдук може да чака по-търпеливо, само че какво би означавало това, в случай че скъперникът те подложи на напън. Мачът е комплициран за прогнозиране, с оглед и на това, че първата среща беше много равностойна. Вярно е, че Хайдук сътвори повече положения, само че дуелът беше решен от една неточност. Дузпата се оказа решаваща, само че сходна неточност никой не може да си разреши да допусне в реванша ", сподели Балъков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР