Адриан Андреев започна много силно мача си срещу Никола Милоевич

...
Адриан Андреев започна много силно мача си срещу Никола Милоевич
Коментари Харесай

Андреев отпадна във Валенсия, но ще дебютира в топ 200


Адриан Андреев стартира доста мощно мача си против Никола Милоевич на четвъртфиналите на Чалънджъра във Валенсия, само че позволи поврат за 6-0 4-6 4-6.

Българинът се нуждаеше единствено от половин час, с цел да завоюва първата част, само че по-късно равнището му на игра се утежни и съперникът му се възползва от съмненията.

Милоевич поведе с ранен пробив и в двата последващи сета, като все пак Адриан обърна за момента във втория и даже имаше брейкбол за 4-2.

Въпреки провалянето Андреев си потегля с позитиви от седмицата в Испания, откакто се трансформира във втора ракета на България и си подсигурява място в топ 200.

Дебютът му измежду първите двеста не бе сигурен след успеха му на осминафиналите, само че на този стадий след резултатите на другите тенисисти към него в класирането може да спадне най-вече до №200.

Адриан е със същите точки като Димитър Кузманов, само че е изиграл по-малко шампионати през сезона, което го слага място напред. Ако и двамата останат в топ 200, България за пръв път ще има трима души в тази част от елита на спорта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР