Адаптивни светлини, нощ като ден: С най-новите Intelli-Lux LED® пикселни

...
Адаптивни светлини, нощ като ден: С най-новите Intelli-Lux LED® пикселни
Коментари Харесай

Новата Opel Astra с водеща в класа си светлинна система Intelli-Lux LED®

Адаптивни светлини, нощ като ден: С най-новите Intelli-Lux LED® пикселни фарове със 168 LED детайла
Триредова матрица: За близка зона, светло-тъмната граница и осветление на дълги дистанции
Най-доброто в класа: Astra със светлинна система от флагманите на Opel, Insignia и Grandland.

Новата Opel Astra освен е електрифицирана за първи път, откогато се създава серията, само че внася най-съвременни технологии в компактния клас, които клиентите познават единствено от по-скъпите модели коли. Истински шедьовър, съчетаващ впечатляващ дизайн с деловитост, е най-новото потомство на адаптивните светлини Intelli-Lux LED® Pixel (вижте видеото в YouTube).

Системата, възприета от флагманите на Opel, Insignia и Grandland е неповторима за компактния клас. Тя включва 168 непрекъснато реагиращи LED детайла (по 84 за всеки фар), които подсигуряват, че светлинният вързоп се приспособява към изискванията на шофиране, без да заслепяват другите участници в придвижването.

„ Шофьорите на новия Opel Astra се любуват на най-хубавата система за нощно виждане с Intelli-Lux LED® Pixel Light “, съобщи ръководителят на екипа отговарящ за светлинните технологии в Opel Инголф Шнайдер. „ Това е инженеринг и новаторска разработка от най-високо равнище и точност създадена в Германия и налична за всички. ”



Премиум светлинна система в компактния клас: Intelli-Lux LED® Pixel светлини с триредова матрица

Фаровете на новия модел Opel Astra се състоят от матрични светлини ситуирани на три реда, осигуряващи гладко превключване на функционалностите:

В непосредствен обсег дълъг ред от пиксели непрекъснато приспособява фокуса на светлинния поток към всяка обстановка в завоите.
Друг ред от тънко дефинирани и също толкоз бързо реагиращи пиксели обезпечава най-благоприятен обсег в зоната, където се пресичат ярките и тъмни области.
Притежава матрична функционалност, която точно „ изрязва “ транспортните средства от насрещния трафик от междинните и горните пикселни редове в границите на милисекунди. Останалите зони не престават да бъдат изцяло осветени, без да се заслепяват водачите на другите коли. Това подсигурява на водача на Astra непрекъснато осветление на пътя и околната среда с „ ярка като ден ” светлина, без да пречи на останалите участници в пътното придвижване. Така той разпознава обекти - знаци или животни край пътя в зони, които преди този момент са били неосветени и нивидими. Осигурява опция водачите да реагират по-бързо и навреме.

Дизайн и технология в едно: новото лице на марката Opel Vizor като част от софтуерна платформа

Предните фарове IntelliLux LED® Pixel на новата Astra, дружно с LED дневните светлините и знаците са интегрирани в предната решетка на автомобила Opel Vizor. Така неповторимото лице на марката се трансформира от една страна в софтуерна платформа и от друга в автентичен дизайнерски акцент в екстериора.

В най-новото си потомство най-продаваният модел на Opel - Astra продължава дългогодишната си роля да вкарва нововъведения в класа си и да ги прави налични за доста клиенти както на разновидността хечбек с пет порти, по този начин и на комби Astra Sports Tourer. Предишното потомство Astra (с награда„ Европейски автомобил на годината за 2016 година “) показа пионерската разработка на светлините Intelli-Lux LED® Matrix в компактния клас през 2015 година

*Източник: www.opel.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР