23 години след премиерата на Гладиатор - Хоакин Финикс и

...
23 години след премиерата на Гладиатор - Хоакин Финикс и
Коментари Харесай

Хоакин Финикс е Наполеон: Първи трейлър на новия филм на Ридли Скот

23 години след премиерата на " Гладиатор " - Хоакин Финикс и Ридли Скот се събират за нова епична драма, която ще опише живота на един от най-великите водачи в историята, Наполеон.

Първият филмов откъс на едноименния филм беше публикуван на 10 юли от Sony и Apple.

Финикс влиза в основната роля на Наполеон Бонапарт, като демонстрира пътя на изкачването му на власт през " призмата на неговата пристрастяваща и постоянно нападателна връзка със брачната половинка му и единствената му същинска обич Жозефин ".

Ванеса Кърби (The Crown) ще се превъплъти в обичаната жена на Наполеон.

85-годишният режисьор Ридли Скот е вложил много съществени старания в основаването на кино лентата. Част от бойните подиуми включват стотици души, които са снимани като бойци на съперничащите си армии - френската, австрийската и съветската.

" Филмът е героичен. Хоакин е извънреден. Това е най-хубавият исторически филм на Ридли Скот. Има невероятни бойни подиуми и е превъзходно проучване на личността на героя, по метода, по който Хоакин го прави. Беше наслаждение да се фотографирам в този филм ", споделя Ванеиса Кърби в изявление във връзка идната премиера.

Продукцията на Apple ще излезе извънредно по кината на 22 ноември (уикенда на Деня на благодарността), а по-късно ще може да се гледа и през стрийминг платформата Apple TV+.

През 2024 година чакаме да забележим Хоакин Финикс и в продължението на " Жокера " с Лейди Гага, а Ридли Скот работи по нов филм по претекстове от историята в " Гладиатор ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР