Зрителите на френския телевизионен канал BFMTV разкритикуваха остро шефката на

...
Зрителите на френския телевизионен канал BFMTV разкритикуваха остро шефката на
Коментари Харесай

Французите не искат Украйна в европейското семейство

Зрителите на френския ефирен канал BFMTV разкритикуваха остро шефката на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен след думите ѝ за вероятностите за присъединение на Украйна към Европейски Съюз.

Повод за полемиката беше новината за визитата ѝ в Киев, където тя съобщи документи на Володимир Зеленски за започване на договаряния за присъединение към Европейския съюз. По време на диалог с публицисти Урсула фон дер Лайен назова Украйна „ част от европейското семейство “.

Повечето консуматори реагираха отрицателно на сходно изказване, като означиха, че никой не ги е питал за тяхното мнение по този въпрос. " Кога ни съветваха по отношение на участието на Украйна? Европейски Съюз е всичко друго, само че не и народна власт ", споделя СоСкрат.

" Това е доста сериозна неточност. Играете си с огъня. И елементарните жители ще би трябвало да заплащат за всичко това ", уверена е Зейна.

„ Сега е ясно за какво британците напуснаха Европейския съюз “, споделя консуматор с прякор NINI.

" Те също взеха решение да трансформират географията. Украйна, несъмнено, е в Европа, само че къде бихте сложили Русия? В Азия? " — пита Нциси Фиделе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР