Оттеглянето на Камила Джорджи от професионалния тенис предизвика истински шок

...
Оттеглянето на Камила Джорджи от професионалния тенис предизвика истински шок
Коментари Харесай

След новините за отказване: Джорджи и нейното семейство се оказват в пълна неизвестност

Оттеглянето на Камила Джорджи от професионалния тенис провокира същински потрес в света на тениса, защото то освен, че бе ненадейно, защото тенисистката не е давала знаци, че би могла да се откаже при последния си мач, който бе против Ига Швьонтек в Маями. Италианката не е страдала от някакви травми и въобще не е намеквала, че може да приключи професионалната тенис активност, а самата вест не пристигна от самата нея, а от уеб страницата на ITIA.

Мистерията към италианката се задълбочава от ден на ден, защото сега никой не може да се свърже с нея в това число и WTA. Всъщност самата Женска тенис асоциация не е била осведомена за решението на някогашната номер 26. Според италианската медия Corriere della Sera, освен Джорджи, само че и цялото ѝ семейство са си изключили всички телефони и са в неопределеност.

Има спекулации, че сега някогашната тенисистка е в чужбина, тъй като в родината абсурдът с подправения Коронавирус документ, разразил се през 2023-та е към момента настояща тематика. Дали ще имаме информация за една от най-емблематичните тенисистки в WTA тура, следва да разберем в бъдеще!

Източник: tennisworldusa

Camila Giorgi has retired from professional tennis.

It’s sad to see her leave the sport so suddenly and quietly.

But in a way, it’s poetic.

She’s a woman of few words & always let her racquet do the talking.
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР