Андре Агаси ще е новият капитан на Световния отбор за

...
Андре Агаси ще е новият капитан на Световния отбор за
Коментари Харесай

Още една звезда в Берлин: Агаси заменя Макенроу като капитан на Световния отбор за Laver Cup

Андре Агаси ще е новият капитан на Световния тим за Laver Cup. Това беше оповестено преди броени минути на страницата на шампионата. Досега тази служба заемеше Джон Макенроу, който трябваше да претърпи 4 следващи провали в конкуренцията, само че в този момент е в серия от 2 поредни победи и ще се опита през този сезон да изведе своите момчета до требъл.

Агаси пък ще бъде в Берлин сред 20 и 22 септември, когато ще се организира тазгодишното издание на отборното тенис шоу, като той ще бъде показан като правоприемник на Макенроу, приемайки един тип щафетата от него. 8-кратният " мейджър " първенец публично ще встъпи в новата си роля от идващото издание на надпреварата, което ще се организира в Сан Франциско, а Бьорн Борг също ще бъде сменен отпред на отбора на Европа, като тези дни ще стане ясно името на неговия правоприемник.

„ За мен е същинска чест да приема поканата да бъда капитан на Световния тим в Laver Cup. Надявам се, че ще мога да изградя взаимна мощна връзка, почитание и доверие с играчите, както направи Джон, и нямам самообладание да поема тази роля, която не по никакъв начин леко и ще се отнеса оптимално съществено към нея " - съобщи някогашният номер едно в света.

Самият Макенроу също поздрави своя правоприемник и регистрира по какъв начин тъкмо той е верният човек за тази работа, а на нас ни следва да разберем кои ще са последните три имена, които ще се причислят към селекцията на именития американец, която към този момент се състои от Алекс Де Минор, Тейлър Фриц и Томи Пол, а за Европа присъединяване са удостоверили Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Александър Зверев и Рафаел Надал.

Introducing the next Team World Captain, Andre Agassi.

Agassi will attend this year’s Laver Cup in Berlin to prepare for his new role and be formally introduced as the next Team World Captain. His term will begin with Laver Cup San Francisco 2025.
— Laver Cup (@LaverCup)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР