Някои растения доказано имат специални сили и умението да прочистват

...
Някои растения доказано имат специални сили и умението да прочистват
Коментари Харесай

Цветя, които гонят зли магии от дома

Някои растения потвърдено имат специфични сили и умеенето да прочистват и пазят дома и жителите му от уроки, вълшебства, неприятни сили и зли сили. Ако имате най-малко едно от тях, можете да бъдете спокойни, че в къщата ви положителната сила надвива.

Фуксията, наричана по народному обичка, освен наподобява красива, само че и разпръсква застояли сили, което оказва помощ да се излезе от кръга на неприятните събития.

Поверие гласи, че и мушкатото пъди злите сили от вкъщи. Затова остарели хора предлагат във всяка къща да има по една саксия, най-добре на прозореца, балкона или до входната врата.

Африканската теменужка, наричана още сенполия, сентполия или сантапаулина, носи естетика и оказва помощ да се отървете от неприятните мисли.

А бялата теменужка пази по-специално децата в дома.

Кактусите пазят къщата от извънземни сили. Вярно, освен от негативни, само че постоянно и от позитивни. Следователно те не се слагат на тези прозорци, зад които има красива, приятна за душата панорама.

Каланхоето пък е натурален антидепресант. Край него притежателите се усещат по-щастливи.

Монстерата е вечнозелено растение, което обезврежда всяка неразбория. А противоположното на хаоса е хармонията, която в действителност внася в къщата.

Фикусът също е доста потребно растение, което пази енергийното поле на индивида от разрушение.

Традесканция е нужна непременно на тези, които са заобиколени със завистливи комшии или родственици.

Камелията пък не разрешава на страстите извън да обхванат в стаята. Това прави притежателите по-независими и им дава успокоение.

Цикламата оказва помощ на тези, които търсят ентусиазъм. Предпазва от разочарования и усъвършенства силата на жилището.

Азалията е енергийно мощно растение, което отблъсква завистниците от притежателя си и служи като противоотрова на тяхната ненавист и завист. Цветето също ще помогне против неприятни мисли и ще защищити от машинация.

Бегонията успокоява хората, предотвратявайки кавги. А кралската бегония е способна да трансформира отрицателните неща в позитивни.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР