Зрителите на френската телевизия станаха свидетели на трогателен момент -

...
Зрителите на френската телевизия станаха свидетели на трогателен момент -
Коментари Харесай

Щерките на А. Делон и Р. Шнайдер се срещнаха

Зрителите на френската телевизия станаха очевидци на покъртителен миг - първата среща сред Сара Биазини, дъщерята на Роми Шнайдер и Анушка Делон, дъщерята на Ален Делон. Двете актриси бяха посетители в неделно предаване по Франс 2, съобщи Българска национална телевизия.

Анушка, която е щерка на Ален и модела Розали Ван Бремен, сподели, че се усеща доста изключително, тъй като със Сара имат доста общо, без в реалност да ги свързва нещо. В отговор Сара, която е дъщеря на Роми и Даниел Биазини, озари студиото със сърдечна усмивка, потвърждавайки, че с Анушка в този момент се срещат публично, с думите:  " Приятно ми е! ".

По време на предаването Анушка спомена и 85-те фотоси, които разгласява в профила си в Инстаграм във връзка 85-та годишнина на фамозния си татко. Сред тях имаше и снимки с Роми Шнайдер.  " Израснах със фотосите на Роми, тя постоянно присъстваше в живота ни, беше част от фамилията ни по някакъв метод ", признава Анушка.

После гостите бяха запитани за обичаните им филми с Шнайдер. За щерка ѝ това е " Сезар и Розали "  на Клод Соте, в който магнетичната актриса си партнира с Ив Монтан. Любимият филм на Анушка е също на Соте - " Нещата от живота ", в който Роми играе дружно с Мишел Пиколи. " Сама открих тези филми, татко ми в никакъв случай не ми е показвал филм с нея, не бях гледала " Басейнът ". Но тези две ленти оставиха огромен отпечатък ", признава тя.

Голямата обич сред Роми Шнайдер и Ален Делон е същински вулкан, който буди интерес и до през днешния ден. При първата си среща те се ненавиждат. Тя е на 19, той на 23. Всичко се трансформира на снимачната площадка на " Кристин ", през 1958-а. Година по-късно превъзходните любовници се сгодяват. Те се обичат бясно в продължение на шест години, с една по едно и също време вулканична и нежна обич. След раздялата в никакъв случай не се не помнят. Останали правилни другари, двамата се събират още веднъж в митичния филм на Жак Дере " Басейнът " (1969 г.). Едно от най-трогателните писма, оповестени в миналото, е написано от Делон. С него той се сбогува със своята изгубена обич - Роми Шнайдер, с думите: " Обичам те, моя кукличке ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР