От 14:00 ч. днес, 15 май, до 14:00 ч. на

...
От 14:00 ч. днес, 15 май, до 14:00 ч. на
Коментари Харесай

Затварят за камиони част от АМ Хемус

От 14:00 ч. през днешния ден, 15 май, до 14:00 ч. на 17 май, петък, се лимитира придвижването на тежкотоварни транспортни средства над 12 т от 35-ти км до 30-ти км (пътна връзка „ Витинска река “) на автомагистрала (АМ) „ Хемус “ в посока София, заради спешен ремонт на виадукта при 34-ти км. Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура ".

При осъществяване на спешните действия тежкотоварният трафик за София ще се пренасочва по обходен маршрут от 35-ти км по служебна пътна връзка, по път I-1 София – Ботевград и ще се връща на Автомагистрала „ Хемус “ при пътна връзка „ Витинска река “ при км 30-ти км.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания.

Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.

Промени в организацията на придвижването до 7 юни има и сред 20-и и 21-и км на Автомагистрала „ Тракия “, в посока София, за ремонт на селскостопански подлез. Трафикът минава в двете посоки в ремонтираното платно за Бургас, а скоростта сектора ще е до 50 км/ч.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР