Зрителите на Ергенът“ са силно разтревожени за психичното здраве на

...
Зрителите на Ергенът“ са силно разтревожени за психичното здраве на
Коментари Харесай

ТЕЦ Бобов Дол“ ли е увредил Милица от Ергенът?

Зрителите на „ Ергенът “ са мощно разтревожени за психологичното здраве на една от участничките – Милица Гацева. Докато беше в шоуто, те допуснаха, че секретарката може да направи някоя нелепост в шоуто – да се самоубие или да убие някоя от съперничките си, че даже и самия ерген Евгени.

Бобовдолката се ожали, че е доста разочарована от пианиста, тъй като се раздавала, разкрила, обгрижвала го, мислела за неговите страсти, треперела му. Тя даже попита останалите дали да потърси сметка на Евгени и да стане „ леденото Мили “, като по този начин ще покаже безчувственост към пианиста... Зрителите изпаднаха в шок от чутото и се запитаха дали Гацева е добре с главата. Те допуснаха, че най-вероятно риалити героинята е повредена от Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “ и оттова идват проблемите й.

Въпреки очевидно нестабилното й положение и проблемите със самооценката й, тя се изживява като новата Наталия Кобилкина. Оказа се, че в Бобов дол съвсем няма човек, който да не познава Милица. Причината е, че от няколко години насам мацката не стопира да се изявява в стилните среди, води лична графа в интернет, където раздава всевъзможни препоръки – любовни, финансови, здравословни.

„ Момичета, не бъдете наивни, не се втурвайте в случки. Първо споделете на приятелки за него. За вас, мъже – в случай че сте от сполучливите с кариера и финансова непоклатимост, с цел да разберете дали дамите до вас са същински, просто се направете на небогати, само че с фантазии. Ако те ви одобряват без нищо, това са вашите девойки “, поучава Гацева. 26-годишната госпожица обстойно и необятно разказва персоналния си опит и емоционалност, пробвайки се да помогне на други като нея, макар че самата тя е неориентирана и профан. Явно взима образец от Софи Маринова и желае да употребява думи, чието значение на схваща, а дори и не ги е запомнила. Милица споделя „ обливка ” вместо „ отливка ”, щяла да получи „ сърцетуп ”, „ рАзтроя ” вместо „ разстрОя ” и „ оброненти ” вместо „ съперници ”.

Част от почитателите на предаването разкритикуваха продукцията, че си вършат подигравка с очевидно болна жена, която би трябвало да се лекува, а не да си търси мъж. Милица счита, че Евгени й е брачен партньор, а останалите дами вътре са й приятелки, с които споделя любовните си трепети и се съветва дали да държи сметка на Генчев, че е споделил благи думи на останалите участнички. Някои я дефинираха като по-млада и слаба версия на фолк дивата Андреа, която към този момент 3 години не стопира да преследва някогашния си избраник Кубрат Пулев. Разбира се, Мили има много висока оценка за себе си и не стопира да акцентира, че е умна, женствена и „ рядка порода жена “.

„ Аз съм интелигентна, секретарка съм. Ако бях глупава, щях да имам някаква маргинална специалност ” – пъчи се бобовдолката.

Оказва се, че влюбчивата госпожица има профил не къде да е, а в платформата за възрастни „ Онли Фенс ”. В профила си там Милица дава обещание всеки ден шоу онлайн, писане на мръсни известия, фотоси и видеа, свързани с култове, като даже предлага да прави оценка мъжки достолепия – и то единствено против 6 $ на месец. Уви, профилът й е бил деен последно през септември 2021 година, макар че Мили е обещавала да е дейна всеки ден. Там е имало много провокативни фотоси, които към момента стоят.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР