Симона и Митко от Hell`s Kitchen“ направиха втори годеж. Този

...
Симона и Митко от Hell`s Kitchen“ направиха втори годеж. Този
Коментари Харесай

Симона и Димитър се сгодиха отново след края на Hell's Kitchen

Симона и Митко от „ Hell`s Kitchen “ направиха втори годеж. Този път той бе след края на предаването, надалеч от камерите и единствено за тях двамата.

Мони Бонбони, както е псевдонимът на симпатичната родопчанка, и обичаният ѝ Димитър затвърдиха, че са същински годеници и любовта сред тях процъфтява след излизането от кулинарното предаване. Чернокосата брокерка разкри за мощната обич сред двамата след края на шестия сезон на кулинарното риалити със фотография на двойката, на която Симона театралничи с годежен пръстен на ръката. Двамата са на разходка в столичната зоологическа градина, а с тях е още една двойка от „ Hell`s Kitchen “ - спечелилият Чоткин и неговата избраница Камелия.



Интересното е, че и двете двойки дружно с третия финалист Станислав и неговата дългогодишна партньорка Нели означиха троен ефирен годеж в ефира на Нова ТВ на самия край, проведен от началник Ангелов. И на трите оферти за брак от мъжката половина в двойките дамите дадоха отговор утвърдително.

Зрители обаче показаха своето възмущение против прочувствените фрагменти

и заподозряха опит за изкуствена конкуренция против „ Ергенът “,

който се излъчваше по същото време по bTV, а финалът на двете продукции беше в един и същи ден в праймтайма - 16 май.

След невижданото до момента в родния ефир сватбено въодушевление заваляха и купища насмешки, че до момента в който ергенът Алек избягал и зарязал и двете финалистки, в шоуто за готвачи създали не един, а цели три годежа вкупом.

Оказва се, че Симона и Митко не престават да градят любовта си и бъдещето им наподобява розово, както това на Чоткин и неговата избраница Камелия. Двамата обмислят и по-сериозни стъпки, щастливи от ориста, че ги е срещнала в кулинарното риалити.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР