В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и

...
В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и
Коментари Харесай

Диана Дамянова: Търси се годеник на ергена Борисов

В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и той ще бъде ЕРГЕНА Борисов.
Но с цел да може да заема почтено длъжността си ще би трябвало най-малко да го годим, в случай че не да го оженим. Та неговият фаворит е единият, който минимум го назовава тиква и минимум го наскърбява - Христо Иванов. Защото, към този момент и за слепите е ясо, че ергенът организира политика към делене на някогашните си, дето живя в конкумбина с тях.

Това написа през днешния ден някогашният пиар на Политическа партия Диана Дамянова на своята страница във фейсбук с уточнението, че " сигурно Ергенът няма да може да живее щастливо единствено с един избраник - ще му трябват няколко ".

Ето и цялостният текст на разсъжденията й: 

Връзката сред българските жители и техните „ политици ” извънредно наподобява на тази в семейство, където брачната половинка е грубо и редовно измъчвана. И по този начин с години. Тя, брачната половинка не смее да се оплаче, „ тъй като няма на кого ” и безмълвно търпи безобразията на брачна половинка си, както и систематичния побой.
Но! Но в неделя двамата се обличат тържествено и отиват на черква /в случая на избори/, все едно всичко им е наред.

И по този начин с години. Може би до момента в който един ден брачната половинка събере сили просто да го убие.. физически.
Та отиваме на избори и аз се пробвам да си показва какво от това. Какво е бъдещето на битата и лъгана брачна половинка. Защото това, извинете ме, със сглобката и разглобката си беше чисто обезчестяване и побой. Изнасилване, при което трябваше в следствие да разберем че имало и шеговита страна, такава с прасе и тиква и….. тиквата е положителната, а прасето неприятното.

Извинете, в случай че съм неразбираема, но и на мен не ми излиза наяве.
Та. В резултат на тази неделна разходка ще имаме победител и той ще бъде ЕРГЕНА Борисов.
Но с цел да може да заема почтено длъжността си ще би трябвало най-малко да го годим, в случай че не да го оженим.
И ергенът ясно демонстрира кой е най-любимия му избранник, от много гадничката листа от евентуални претенденти.
Та неговият фаворит е единият, който минимум го назовава тиква и минимум го обижда-Христо Иванов.
Защото, към този момент и за слепите е ясо, че ергенът организира политика към делене на някогашните си, дето живя в конкумбина с тях.

Едните са неприятните, другите са положителните
В неговия ергенски разум, той би трябвало да се „ годи ” с по-добрите, като последните, ще би трябвало още веднъж да „ седне в скута ” на изрисувания като прасе, щото пък другояче годявката до нищо няма да докара.
А дали „ огромният ” воин от приказтата с прасето и тиквата ще допусне още веднъж да му седнат в скута?
Сложно ли ви звучи, ами комплицирано е и даже е леко непоносимо.
Защото братята от пп и дб са в сметките на ергена, само че поотделно.

Сега дано да кажем, че те и без туй не са никакви кръвни и даже не са братя. Бяха оповестени за братя, когато общата им мощ беше нужна с цел да победят ергена, само че в случай че им прочетеш креативните биографии /разбирай стратегиите,доколкото ги имат/ се вижда че те освен не са от един татко, само че не са и от една майка. И до момента в който хората от по-старата групировка, при цялата си серия от неточности, въпреки всичко в душата си остават някъде в дясно, там където е стопанската система, бизнеса и просперитета, то дечицата от другата страна са си толкоз у лево, че наподобяват на същински китайски комунисти. Само през днешния ден прочетох, че ще работят за безлихвени жилищни кредите. Само това „ дървено желязо ” е задоволително с цел да ги махнеш от френдлистата си, като изключително рискови. Но това „ мислили ” това споделили.
Колкото по-бързо тези „ братя ” се разделят, толкоз по-бързо в страната ще се възвърне политическата логичност, тъй като братството сред тези, които желаят да основат условия бизнесът да просперира и от там да се храни държавния бюджет и тези, дето желаят да „ раздават ” /в случая безвъзмездни заеми, тъй като имат държавата/ в действителност е от небето до земята и единствено изкривява в изключително огромни мащаби политическата логичност.
Та ергенът напълно очевидно се стреми да се „ годи ” с дб-частта от „ братството ”.

Дали за този годявка ще би трябвало да се раздели с фактическият си сътрудник, с който като се изключи че живеят дружно в плакатните материали на братството, всъщност си имат и многогодишно съдействие? И дали сегашният му сътрудник ще одобри изневярата и няма да разгласи „ война на нож?
Дали Пеевски ще допусне назад някого в своя скут, или се прави сметка /математически няма по какъв начин да излезе/ за брак без Пеевски?

Със сигурност Ергенът няма да може да живее щастливо единствено с един избраник. Ще му трябват няколко.

Пиша сегашното като някогашен /редовен и стабилен/ гласоподавател на Демократична България и мощно обезверен гласоподавател на Политическа партия.
Ако тези братя още веднъж считат /така наподобява и с невъоръжено око/ да се годят в някаква конкумбина с Ергена,

просто съм длъжна да ги предупредя, че незабавно по-късно /когато и да е този край/ ще настъпи фрапантна разлъка, подбудена от високия писък на изнасилената брачна половинка, а тези от тях които нямат вкоренени другарства, ще изчезнат от политическата сцена. Завинаги.

А другояче битата и изнасилвана брачна половинка евентуално в последния миг ще превърже раните си и ще събере сили да отиде на неделна разходка. Но, даже да отиде, това ще е за последно. Следващ „ ерген ” и до такава степен.
А ергенът е доста ловък в любовната игра и ще си откри и различен да погълне, в случай че „ братчетата ” изберат този път да не бият брачната половинка си.
Извинете ме за иносказателността, само че избори са, би трябвало да не се пропагандира.
На пропаганда има право единствено брачният партньор – изрод. Пардон!


ТЕМА преди 2 часа 1214 преди 1 ден 1742 преди 2 дни 3496
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР