Професорът по мода Любомир Стойков заяви в Пресечна точка по

...
Професорът по мода Любомир Стойков заяви в Пресечна точка по
Коментари Харесай

Проф. Стойков за Мила Роберт: Лошо е това, което се е случило, добре е, че се е извинила

Професорът по мода Любомир Стойков съобщи в „ Пресечна точка ” по Нова телевизия, че казусът с захвърлянето на роклята в националните цветове на България от Мила Роберт по време на прайда в София, е значим и на него би трябвало да се обърне особено внимание.

„ Лошо е това, което се е случило, добре е, че се е извинила ”, разяснява той.

Според Стойков обаче наказването по отношение на актьори, които показват себе си, не трябва да са прекомерно тежки. Той обаче беше безапелационен, че има знаци, с които не трябва да се прави смешка или провокация.

„ Интересно е какво би се случило, в случай че Мила Роберт беше излязла с цветовете на прайда, беше съблякла тази рокля и беше останала с тази с българското знаме ”, разяснява проф. Стойков.

Надежда Ганева, известна с псевдонима Мишел от Съпротивата в обществените мрежи разяснява, че освен певицата, а и уредниците на прайда би трябвало да понесат отговрност за случилото се. Тя акцентира, че мотото на събитието тази година е било „ България е и наш дом ”. За страдание този случай отблъсва много хора от идеята му, съобщи медийната експертка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР