Три жертви на Околовръстното шосе на СофияБМВ блъснало и убило

...
Три жертви на Околовръстното шосе на СофияБМВ блъснало и убило
Коментари Харесай

Колоездачка и двама мъже загинаха при катастрофа

Три жертви на Околовръстното шосе на София
БМВ блъснало и умъртвило дамата, изхвърчало в дере и се забило в дърво

КАТ чакат данни от проби за алкохол и дрога

Двама млади мъже с автомобил БМВ и жена на 60 години с велосипед починаха при тежка злополука на Околовръстното шосе на София през днешния ден.

Пътната покруса се разиграла към 1,30 ч през нощта. Колата с мъжете на 27 и 29 години летяла с гневна скорост от 120-150 км/ч по безлюдното шосе в региона на селата Световрачене и Локорско. В последния миг водачът видял колоездачката на светлината на фаровете, свил кормилото, само че не могъл да избегне удара. Немският автомобил блъснал велосипеда, изхвърчал в дере край пътя и се разрушил в дърво. И тримата участници в случая издъхнали на място.

Пристигналите в тъмното медици от Спешна помощ изначало помислили, че жертвите са две. Когато регионът бил осветлен, разкрили и третото тяло.



До 10 часа сутринта правата от Локорско до Световрачене бе затворена за огледи, а смачканият автомобил бе откаран на паркинг в Столична дирекция на вътрешните работи, където да му се вършат механически експертизи. От КАТ споделиха, че чакат данни от пробите за алкохол и дрога на лидера на БМВ и на велосипедистката, само че за съдбовния резултат има няколко аргументи. Първата е високата скорост на БМВ-то, която не е разрешила на лидера да реагира съответно преди и след удара. Не беше ясно дали колоездачката е карала със светлоотразителна жилетка, което е наложително при придвижване с велосипед нощем отвън обитаеми места.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР