Знам, че си прекарала безброй нощи, чувствайки се разочарована и

...
Знам, че си прекарала безброй нощи, чувствайки се разочарована и
Коментари Харесай

Не губи надежда, защото истинската ти любов те чака

Знам, че си прекарала безчет нощи, чувствайки се разочарована и засегната , откакто следващият мъж те е накара да си мислиш, че има нещо особено сред вас. Мога да усетя какъв брой си изтощена от опитите да се запознаеш с някой, който в действителност си заслужава, единствено с цел да се прибереш вкъщи в края на деня с разрушено сърце. Виждам страха в очите ти, който те защищава от нова болежка и отчаяние. Веднага мога да виждам по метода, по който се отнасяш с хората, които не са ти близки, че непрестанно се опитваш да си изградиш стена сред вас.

Но желая да знаеш, че можеш да се довериш още един път, да позволиш на някого да ти покаже положителните си планове.

Не всеки ще се отнася към теб по метода, по който са го правели хората в предишното ти. Вярно е, че е твоя отговорност да се предпазваш от болката и да се увериш, че никой няма да те нарани още веднъж, само че отблъскването на тези, които в действителност желаят да бъдат част от живота ти, ще те обвърже вечно със самотата. Трябва да си позволиш да започнеш още веднъж и да си позволиш още веднъж да се влюбиш.

Защото ти давам обещание, че някъде на този свят някой се взира в откритото пространство и се чуди по кое време ще откри най-подходящата за него половинка. Там някъде има човек, който мисли за теб и си мечтае да срещне някоя като теб. Въпрос на време е вашите житейски пътища да се срещнат и повярвай ми самата концепция, че има друго човешко създание, орисано да те обича, може да направи пътуването ти до него по-малко самотно. Знаейки, че няма да остарееш сама, може да ти даде нещо, в което да вярваш.

Един ден, когато пристигна времето, вселената ще те срещне с някой, който ще има задоволително от качествата, които търсиш в твоя сантиментален сътрудник.
Ще бъдеш изумена, когато погледнеш обратно и най-сетне получиш отговора на въпроса „ Защо връзките, които толкоз обезверено си желала да имаш с някогашните си не са се развивали? “ . Скоро ще бъдеш затрупана от мощното просветление, че всички красиви неща в живота си костват постепенно и с времето.

Когато откриеш индивидът, който можеш да приемеш и обичаш, макар странностите и физическите му недостатъци, целият ти свят по някакъв непонятен метод ще се успокои и всичко ще си пристигна на мястото. Изведнъж ще станеш по-спокойна. Огромният товар, който толкоз дълго носиш ще изчезне, тъй като най-сетне ще можеш да се отпуснеш. Ще можеш да бъдеш спокойна, тъй като ще си намерила любовта, която си търсила след всички тези години.

Ще срещнеш индивидът, който може да ти даде щастието, която никой в никакъв случай не е съумял да ти даде.

Искам да не спираш да се надяваш, че ще пристигна денят, в който ще намериш някой, който няма да се опасява да разгласи пред целия свят, че ти си тази, с която е избрал да прекара живота си. Той в никакъв случай няма да се поколебае да те трансформира в най-големия си приоритет. Той ще бъде там за теб, когато имаш най-голяма потребност от него, просто тъй като си толкоз значима за тях. И в случай че някой различен се пробва да ви раздели, няма да има подозрение, че той ще се бори за теб. Той ще те уважа повече от всеки различен и няма да спре да се придържа към обещанията, които ти е дал.

Някой ден ще се събудиш и ще видиш уязвимата и неподправена версия на мъжа до теб и елементарно ще го приемеш, даже в случай че космите му са на всички места, даже и към момента да не е измил зъбите си, даже когато спи надълбоко и очите му са компактно затворени. Ще прекарваш доста вечери с еднакъв човек и в никакъв случай няма да свикнеш да си към него, в никакъв случай няма да се умориш от смеха му, в никакъв случай няма да искаш да спреш да го гледаш, до момента в който ти приказва, до момента в който се разсейва с нещо по малкия екран или просто чете книга.

Искам да повярваш, че без значение какъв брой пъти си била наранена от хората, които си харесала преди, към момента е допустимо да откриеш любовта, която заслужаваш.

Все още е допустимо да се сблъскаш с някой, който ще накара сърцето ти да забие диво. Все още ще можеш да се влюбиш в метода, по който някой върви, в метода, по който държи ръцете ти, в метода, по който се доближава към теб, когато не го гледаш.

Искам да запомниш, че би трябвало да позволиш на някой да се погрижи за теб. Знам, че си способна и задоволително мощна, с цел да се грижиш за себе си, само че може би е хубаво да създадеш красиви мемоари с някой до теб. Защото, колкото и е вдъхновяващо да е да живееш и да се оправяш без помощ, постоянно ще има моменти, в които ще усещаш, че не е наложително да правиш всичко на този свят сама. Ще копнееш за обвързаност и може би няма да те заболи, в случай че я получиш от някой, който в действителност ще се желае да ти даде мечтаното възприятие за сигурност.

Ще пристигна ден, в който ще осъзнаеш, че към този момент не усещаш болежка в сърцето си и ще можеш още веднъж да се наслаждаваш на дребните неща в живота. Ще изпиташ необичайно възприятие на удовлетворение в живота си. По някакъв метод ще бъдеш щастлива да вървиш по земята изцяло освободена от скърбите на предходния ден. И тъкмо когато си помислиш, че любовта е последното нещо, от което се нуждаеш, някой изненадващо ще нахлуе в света ти. И тогава ще започнеш да усещаш, че навлизаш в най-прекрасния стадий от живота си.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР