Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото

...
Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото
Коментари Харесай

10 комплимента които мъжете искат да чуят

Въпреки, че няма да ви признаят, мъжете обичат комплиментите колкото и дамите. Сигурно сте забелязали, че след всеки комплимент от ваша страна в очите на колегата се появява искра, а устните му се пробват да прикрият усмивката. Е, не бъдете “енергоспестяващи ”, когато става дума за похвали отправени към него. Независимо дали в този момент градите основата на връзката или сте дружно от години, ето комплиментите, които вашият сътрудник би желал да чуе от вас:

Както и множеството мъже, и вашият сътрудник несъмнено счита, че смисълът за комизъм е изключително значима характерност, която би трябвало да има един мечтан мъж. Да, усмивката му споделя, че знае по какъв начин да ви усмихне и ви е занимателно с него, само че от време на време тя не е задоволителна. От време на време би трябвало и устно да потвърдите, че се наслаждавате на неговите смешки и остроумия. Затова, кажете, че сте щастливи, че най-накрая сте намерили човек с отлична възприятие за комизъм или че единствено той знае да ви усмихне, когато тъмни облаци са надвиснала над главата ви.

Да бъдем реалисти, и мъжете са захласнати от външния тип на тялото си и желаят дамите да гледат като мощни и мускулести. Някои от тях минават и след няколко часа във фитнес залата, пробвайки се да впечатли представителките на нежния пол. Ако желаете да похвалим външният му тип, не би трябвало да му кажете: “Колко огромни мускули имаш ” или “корема ти е като камък ”, само че е задоволително да попитате: “Какво тренираш? ” И това ще бъде разбрано като страховит комплимент. Ако сте в дълга връзка и виждате, че вашият обичан поддържа външния си тип с тренировки, наложително кажете, че тренировката се отразява чудесно и че неговият тип ви разсънва фантазиите.

Вероятно сте забелязали желанието на мъжете да бъдат ваши бранители и герои. Това е естествена нужда се появява при всеки мъж, която способства той да се усеща мощен и мощен. Кажете на обичания, че в неговата прегръдка се усещат сигурни и че е задоволително наличието му, с цел да бъдете сигурни, че сте предпазени от всичко. Това ще бъде като да завоюва златен трофей на футболен шампионат.

Може би за вас това не звучи като комплимент, само че за него 100% е комплимент, който мечтае да чуе. За него това е като да кажете: “Аз не мога да върша нещата, които ти можеш ”. Комплиментите от този вид вършат мъжете да се усещат мощни, без значение дали става дума за нещо дребно като промяна на крушка или за нещо огромно като боядисване на къщата.

Положителните мнения свързани със секса се на върха на всеки мъжки лист на мечтани похвали. Някои дами се тормозят ненужно да дадат полов комплимент на своя сътрудник. Мъжете са самоуверени, повече опитват и ще се насладят, когато знаят, че половинката им е удовлетворена. Вашият сътрудник ще направи всичко, с цел да бъде най-хубавият от всички, с които в миналото сте били интимни. Не забравяйте да му кажете това и се наслаждавайте до момента в който той се пробва да оправдае купата “най-добър ”.

Ако кажете на колегата си “Много ти е хубава ризата ” това няма да бъде някой комплимент за него. Но в случай че му кажете, че той наподобява секси / привлекателно в избрана риза, тъй като тя дава отговор на очите или тъй като му обрисува мускулите, неговото его ще скочи до небето. Не забравяйте, че вашият сътрудник с външния си тип се пробва да ви впечатли, тъй че не забравяйте да дадете комплимент, с който ще му покажете, че неговият труд не е неусетен.

Мъжете желаят да знаят, че не ви притеглят единствено физически, само че и че ви харесва техния темперамент, обноски и /или държание. Вашият сътрудник ще бъде изключително благополучен, в случай че му кажете, че е друг от другите и че е същинска необичайност. Дайте да се разбере, които характерности от характера му най-вече ви харесват. Например: “В днешно време рядко се намират почтени хора като теб ”, “Ти си доказателство, че джентълмените няма да изчезнат “.

Независимо дали вашият сътрудник работи интензивно за персонална задоволство или да прехранва фамилията, той би желал да знае, че вие ​​цените труда му, а не парите, които печели. Кажете, че сте изумени от това какъв брой е добър в своята специалност. Това за него ще бъде задоволително доказателство, че се гордеете с него и тласък да продължи да напредва с бързи темпове.

За мъжете е доста значимо да почитате техния другарски кръг, и по-специално тяхното семейство, и също толкоз значимо е да им го кажете. Опитайте се да разберете какво му харесва при всеки негов другар или член от фамилията и оформете комплимент. С това ще докажете, че разбирате за какво те са значими за него. Например, кажете: “Сигурно си благополучен, че имаш съквартирант като Х. Поне знаеш, че в никакъв случай няма да ти откаже, когато ти би трябвало помощ “или ” Сестра ти е доста добра. Вижда, че би направила всичко за теб “.

Мъжете желаят да чуят какъв брой са умни. Комплиментите за тяхната просветеност и възприемчивост евентуално ще значат доста повече, в сравнение с комплиментите за очите, усмивката и други Никога не би трябвало да допускате, че той знае, че го цените и почитате неговото логическо мислене и неговите умни ходове в живота, тъй че да премълчаваш комплиментите. Колкото и да е явно, че желаете и поради това, че е интелигентен, направете комплимент. Когато някой ви харесва, а към момента не сте във връзка, доста по-лесно и по-безопасно е да осъществите похвали за неговия разсъдък, в сравнение с да кажем за външния тип. Използвайте това.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР