Във връзка с произвеждането на изборите за народни представители за

...
</TD
>Във връзка с произвеждането на изборите за народни представители за
Коментари Харесай

Важни срокове за гласуване в подвижни секции, по настоящ адрес и на друго място

Във връзка с произвеждането на изборите за народни представители за Народно заседание и изборите за членове на Европейския парламент от Република България на 09.06.2024г., общинска администрация Пловдив уведомява: 

В период до 25.05.2024 година (събота) гласоподавателите с трайни увреждания, които не им разрешават да упражнят изборното си право в изборното помещение и желаят да гласоподават в преносима изборна кутия могат да заявят желанието си: 

в писмена форма, посредством заявление в деловодството на районната администрация, подписано саморъчно или подадено посредством пълномощник; 

в писмена форма, посредством заявление, подадено на е-поща [email protected]

В единния портал за заявяване на електронни услуги, заявявайки услугата:.

В период до 25.05.2024г. (събота) гласоподавател, чийто сегашен и непрекъснат адрес са в разнообразни обитаеми места може да подаде заявление за гласоподаване по сегашен адрес: 

в районната администрация по сегашния му адрес; 

посредством заявление, подадено на електронен адрес: https://regna.grao.bg; 

В единния портал за заявяване на електронни услуги, заявявайки услугата:: 

В период до 25.05.2024г.(събота) претендентите за народни представители, членовете на ЦИК, РИК и наблюдаващи, регистрирани в ЦИК могат да подадат заявки за издаване на уверение за гласоподаване на друго място: 

в писмена форма, посредством заявление в деловодството на районната администрация, подписано саморъчно или подадено посредством прокурист. 

Избирател по отношение на който са позволени непълноти или неточности в изборния лист в период до 01.06.2024г. може да подаде до кмета на региона заявление за отстраняването им: 

в писмена форма, посредством заявление в деловодството на районната администрация, подписано саморъчно или подадено посредством пълномощник; 

в писмена форма, посредством заявление, подадено на е-поща [email protected];

На електронен адрес: http://www.grao.bg/elections/ могат да бъдат осъществявани информации по ЕГН или адрес за номера на изборната секция и мястото на гласоподаване.

Районните и общинската администрации в Община Пловдив ще обезпечат приемането на заявки от жители и в празничните и почивни дни - 24.05.2024 година и 25.05.3024 година от 8.30 ч. до 17.00 ч.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР