Знаете ли, че истински щастливите жени споделят много подобни качества?

...
Знаете ли, че истински щастливите жени споделят много подобни качества?
Коментари Харесай

Какво общо има между всички щастливи жени?

Знаете ли, че същински щастливите дами споделят доста сходни качества?

Това е по този начин, тъй като щастливите дами не се отнасят към живота като към съревнование. Помислете за това: тези дами не реагират отрицателно на другите. Те може даже да овластяват сътрудници дами и да честват триумфите си. Щастливите дами разпознават другите за тяхната упорита работа, само че рядко се съпоставят с другите. Те в никакъв случай не разрешават на ревността да унищожи живота им.
 6 признака, че сте жена с неприятен темперамент 6 признака, че сте жена с неприятен темперамент
Понякога вършим неща, които сме научили от фамилиите си и даже не се замисляме, че те могат да бъдат пагубни за нашето. Също по този начин, ак...

Чувствали ли сте се нещастни от положението на връзката си?

Може би чувствате, че ви лишава повече време, с цел да намерите някого, в който да се влюбите, отколкото за вашите другари. Може би изпитвате злоба към всичките си другари, които завързват възела, тъй като сътрудникът ви към момента не е подготвен за брак. Всичко това са отлични образци за този нрав на надпреварата.

Щастливите дами обаче вършат нещата независимо, което ги кара да се усещат горди от триумфите си. Щастливите дами от време на време могат да се усещат леко завистливи, само че не разрешават на достиженията на другите да потискат техните лични. Никога не би трябвало да чувствате, че вашите достижения не са значими единствено тъй като някой различен ги е постигнал първи. Трябва да се чувствате горди, просто тъй като сте постигнали задачите си!

Повечето щастливи дами обичат да се концентрират върху себе си и да преследват своите пристрастености. Тези дами осъзнават, че житейските стадии се случват по друго време за разнообразни хора. Няма избран график, който дамите би трябвало да следват, тъй че те просто работят за личните си фантазии и остават щастливи за своите ближни дами, които доближават до техните. Не ги интересува дали са първите или последните в групата си другари, които са влезнали в сериозна връзка или са намерили мечтаната си работа. Те просто се любуват на славата на личните си достижения и честват приятелите си също толкоз мощно.
 Как неналичието на постоянен секс въздейства на женския организъм Как неналичието на постоянен секс въздейства на женския организъм
Всяко тяло реагира по друг метод на измененията, а възрастта на дамата играе огромна роля. Ако дамите нямат постоянни интимни връзки,...

Третирането на живота като съревнование е извънредно токсично и ви вреди единствено в дълготраен проект. Също по този начин може да нарани други хора, които обичате, постоянно несъзнателно. Например, най-хубавата ви другарка желае вашата поддръжка след неотдавнашния й годеж. Тя желае да покаже пръстена си, да провежда празнична вечеря и да разгласява доста фотоси. Ако сте несполучливи, че към момента сте самотни или в провалена връзка и не можете да я поздравите, това единствено ще нарани приятеля ви и ще обтегне връзката ви. 

Искате да подкрепяте околните си по същия метод, както очаквате те да ви поддържат. Никога не можете да имате близки връзки с доверие, в случай че скрито гледате на всички като на вашата конкуренция. Никога няма да постигнете същинско благополучие, в случай че непрекъснато изпитвате злоба. Можете да намерите своето щастливо място единствено в случай че се чувствате сполучливи и оценявате живота си подобен, какъвто е. Спирането на крайните стадии, които към момента не сте достигнали, единствено ще ви аргументи ненужна болежка.

Ако питате мен, светът се нуждае от повече щастливи, подкрепящи дами.

Така че, в случай че се чудите какъв брой щастливи са дамите по този начин, както се усещат, вземете тези думи драговолно. Щастливите девойки се доверяват на себе си и на своите значими събития. Те празнуват триумфите на приятелите си достоверно и в никакъв случай не разрешават на завистта да ги погълне. Наистина щастливите дами не се стопират на нищо; те одобряват живота подобен, какъвто е, и не престават напред. И вие също би трябвало.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР