Значението на физическото и сексуалното привличане в една връзка не

...
Значението на физическото и сексуалното привличане в една връзка не
Коментари Харесай

Мъжът ми разбра колко тежа и вече не ме намира за привлекателна

Значението на физическото и половото привличане в една връзка не може да бъде подценено. В един съвършен свят би трябвало да се чувствате като че ли сте привлечени от колегата си и противоположното. Но по какъв начин би трябвало да реагираме, в случай че осъзнаем, че към този момент не привличаме сътрудникът си както преди?

Време е да се срещнем с Джанет, която написа своята алтернатива.

" Съпругът ми е необикновен татко, любящ брачен партньор и, почтено казано, най-хубавият ми другар. Миналото лято разбрах, че той е потискал възприятието за липса на физическо привличане от негова страна.

Той се срещаше най-вече с дами, които са слаби или са в добра форма, до момента в който аз не съм. Колебливото ми тегло постоянно е отключвало неустановеност в мен. Съпругът ми твърди, че не го вижда като проблем, защото ме обича и знае, че съм неговата сродна душа. Аз обаче се боря да не се усещам зле и с ниско самочувствие, когато се предрешвам или когато вършим секс. "

Какво бихте споделили на този четец?

Членът на директорията за консултиране Джулиет Бънтинг споделя, че може да усети възприятието на горест и необходимост у Джанет.
" Когато един сътрудник е толкоз прелестен брачен партньор и татко, може да се почувствате опустошително да го чуете да споделя, че вие не го притегляте както преди ", споделя Бънтинг.

 ниско самочувствие

„ Твърдите, че това самопризнание е изострило личната ви неустановеност по отношение на променливите ви килограми. От какъв брой време изпитвате това? Има доста неща, върху които бихте могли да предприемете дейности, с цел да започнете постепенно да изграждате още веднъж личното си самочувствие. "

Членът на директорията за консултиране доктор Сара Степахани Оку има вяра, че да научим, че не сме изпълнили изцяло идеалите на колегата си, може да бъде доста тревожно, само че може би не повече, в сравнение с в региона на физическото привличане.

„ Това може би се дължи на акцента върху цената на хубостта за дамите, която сме наследили от обществените и културни идеологии и на обстоятелството, че тя може да удари раните, развити от мъчителни минали прекарвания “, споделя тя.

 ниско самочувствие

Как тази читателка може да приказва с колегата си за това?
Оку счита, че Джанет би трябвало да бъде уважителна, открита и почтена, когато приказва с колегата си за това по какъв начин мненията му са ѝ повлияли.

" Бих ви помолила да обмислите какво желаете да постигнете или спечелите от диалога, какво смятате за значимо за шерване или за отговор, какви тематики смятате за наложителни за разискване ", споделя тя. 

Тя също по този начин пита Джанет какви промени би желала да види във връзка с практичността.
„ Бих ви насърчила да започнете диалога във време, което е комфортно и за двама ви, когато и двамата сте спокойни и имате време да разговаряте умерено. "

Бантинг счита, че Джанет би трябвало първо да намерения за личното си богатство и областите, върху които би желала да работи.
" Възможно е да почувствате овластяване за това, че желаете да предприемете дейности на първо място за себе си ", споделя Бънтинг.

" Може би тогава ще почувствате, че би трябвало да разговаряте със брачна половинка си по спокоен метод, показвайки възприятие за самостоятелност и увереност. "

 ниско самочувствие

Какъв на практика съвет бихте дали на тази двойка?

" Звучи по този начин, като че ли вие и брачният партньор ви държите доста един на различен и сте в доста любяща връзка, споделя Оку.

" Може би бих ви насърчил да продължите да надграждате връзката си, като отделяте време за обработване на главните качества на другия, а освен функциите, които приемате, с цел да поддържате действието на вашето семейство и дом. "

Бънтинг прибавя, че е прекомерно елементарно да изпаднеш в коловоз и рутина и да започнеш да приемаш другия за даденост.

„ Когато стресът в живота надвива, човек може да стартира да си спомня за старите времена и старите взаимоотношения. Припомнянето може да бъде прелестно и също може да бъде потребно да уловите детайли от себе си, които смятате, че сте изгубили ", прибавя тя.

" Трябва да укрепите връзката си, а в случай че не участвате в действия дружно, направете това като приоритет. "

Бънтинг продължава: „ Консултирането за взаимоотношения може да бъде извънредно потребно и в действителност да отвори очите ви за брака ви. Разговорите ви могат да оказват помощ да се разпознава всяка неустановеност, която брачният партньор изпитва по отношение на себе си, възрастта и личното си богатство. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР