Съединените щати предприеха прекласифициране на марихуаната като по-малко опасен наркотик

...
Съединените щати предприеха прекласифициране на марихуаната като по-малко опасен наркотик
Коментари Харесай

САЩ прекласифицират марихуаната като по-малко опасен наркотик в историческа промяна

Съединените щати започнаха прекласифициране на марихуаната като по-малко рисков опиат в историческа смяна, която докара до скок на акциите на компаниите за канабис.

Препоръката на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати във вторник канабисът да бъде систематизиран като лекарство от лист три – същото като кетамин и тиленол с кодеин – не легализира изцяло развлекателната приложимост, само че отваря пътя към по-леки санкции, както и към по-висок налог върху частните вложения изгоди за промишлеността.

Фирмите за канабис понастоящем са възпрепятствани да приспадат естествените бизнес разноски по време на данъчното облагане заради класификацията на опиата като скица, равна на хероина и LSD.

Акциите на канадската Canopy Growth Corporation и Cronos Group скочиха надлежно с 80,02 % и 15,71 %, до момента в който основаната в Съединени американски щати Cronos Group скочи с съвсем 40 %.

Предложената смяна, която следва обзор, иницииран от президента на Съединени американски щати Джо Байдън, ще предстои на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР