Зловещ слух се носи из столицата. Прословутият призрак, бродещ из

...
Зловещ слух се носи из столицата. Прословутият призрак, бродещ из
Коментари Харесай

Духът от Централните софийски гробища пак се развилня

Зловещ слух се носи из столицата. Прословутият фантом, бродещ из Централните софийски гробища, отново се е появил. Страховитият дух е видян от столичани, отишли да отдадат респект към свои починали близки в дните преди Великденските празници.

Когато преди дни софиянци пристигнали на гробищата, останали изумени и не желали да повярват на очите си. Около гробните плочи витаело безплътно творение, което нямало по какъв начин да е човек.

Смята се, че това е известният дух от криптата на Централните софийски гробища, който стана прочут още преди години, откакто за него описа известно френско издание.

Говори се, че въпросният фантом населяват членове на фамилия, положени в криптата. Всички те починали при много подозрителни условия преди повече от 100 години и наподобява, че някой от тях към момента не може да откри покой и да се пресели в отвъдното.

Според информацията в призрачната крипта се намират телесните остатъци на девет души от фамилията, като измежду тях има дете. Всички тези злочести хора намерили гибелта си в огромен пожар, откакто домът им се възпламенил на Нова година.

Така и не станало ясно обаче дали това е инцидентен случай или бедствието е било провокирано съзнателно от недоброжелател. Странното в тази ситуация е, че никой не знае нищо за тези хора, а и няма оживяла документи за въпросната покруса.

От видео, за което се твърди, че е снимано в Централните софийски гробища, се вижда по какъв начин безтелесен контур излиза от вратата на гробницата и стартира да се движи напълно тънко и гладко в разнообразни направления. Ето за какво той стана прочут като танцуващия фантом.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР