Залятата с киселина в Тракия гадателка Тони разказа цялата история

...
Залятата с киселина в Тракия гадателка Тони разказа цялата история
Коментари Харесай

Известна бизнес дама от София попадна в обвиненията на залятата с киселина гадателка от Тракия

Залятата с киселина в Тракия врачка Тони описа цялата история към закононарушението, което бе осъществено против нея през предходната година. Тя разясни, че това е било поръчка от известна бизнес дама на има Искра Генкова, която е Софиянка. От историята излиза наяве, че посочената жена е посещавала гадателката постоянно, тъй като имала съществени правосъдни проблеми за милиони левове.
Прочетете още
„ От доста дребна видях, че имам заложба и цялостен живот съм пособия на хората, ясновидка съм. Въпросната жена идваше при мен в седмицата по два пъти в продължение на 2 години, с цел да ѝ виждам, тъй като имаше доста проблеми правосъдни, които бяха за милиони. Направих всичко допустимо, помогнах ѝ. Оказа се, че тази жена като замине за София търси помощта и на някакъв ходжа, който й взима доста пари. ”Това съобщи Антоанета Тодоров пред съда.

По думите й по-късно някой е натиснал въпросния силово и той  декларирал, че двамата с гледачката са " партия " и работят дружно, а по-късно си разделят облагата. „ Това е цялостна неистина! ” Категорично съобщи гадателката.

Преди дни в Пловдивският областен съд протече съвещание по делото за жестокото закононарушение. Сочен за фактическия реализатор на закононарушението е Йордан Цветанов, а негов помощник е бил Веселин Вълчанов. Двамата са упрекнати в това, че в съучастничество са нападнали Тони на 16 март 2023 година, като са я заляли със сярна киселина в дома ѝ, намиращ се в комплекс в ЖР " Тракия ". Йордан Цветанов обаче, до през днешния ден не признава, че той е направил зверството и пожела правосъдният развой да протече по общия ред с разпит на очевидци и движимости лица. В предишно съвещание стана ясно, че закононарушението в действителност е имало гарант, само че по този начин и не се разбра имало ли е и трети човек по време на заливането в жилището в ЖР „ Тракия ”. Неговият помощник разигра същински цирк, като прекатурна сензационно делото. Той призна виновността, с цел да подписа съглашение, като получи 3 години условна присъда с 5 години изпитателен период, по-късно влезе и в ролята на очевидец. В правосъдната зала стана ясно, че Вълчанов е заплатил и част от желае на гадателката за нанесените вреди.

Производството продължи по общия ред, само че обвинен към този момент е единствено Йордан. Преди дни имаше дело пред Районен съд Пловдив, където бе разпитана самата потърпевша гледачка, мъжът, с който съжителства от години и момичето, което се е грижило за нея и било в жилището по време на заливането.

Първа стартира да споделя потърпевшата Тони, като детайлно изясни какво се е случило. „ Тази бизнес дама  изпрати предния обвинен, само че когато пристигна се показа под друго име.  Изтърва се, че тя го е изпратила, тъй като стартира да споделя, че съм работила с някакви ходжи, а тя единствената, която е идвала при мен и се е занимавала с такива неща. Каза, че му е планетно да ме натроши и за доказателство, че го е направил, би трябвало да ми вземе  телефона и картите, с цел да ги покаже. Така и направи! Той си съобщи пред мен, че ще си вземе парите, а аз най-малко две седмици би трябвало да се върша на болна, " съобщи гледачката.

Тя описа още, че Вълчанов си е взел чашата, от която е пил и фасовете, които е изпушил, с цел да няма доказателства, че е бил в жилището й.  По роман на потърпевшата, мъжът се свързал още веднъж с нея, откакто си е закупила нов телефон. Той й декларирал доста да внимава и да продължава да се прави на болна, с цел да не стане ужасно.

„ Минаха месеци, той пристигна още веднъж, само че се обади от различен телефонен номер. Скара ми се, че не съм почивала и съм работила. Обясни ми, че бил схванал от хора на въпросната поръчителка, които ми се обадили и по този начин станало ясно, че не почивам. Този път разхвърля към мен, разплака ме и инсценира, че ме е бил, с цел да ме снима и да й я изпрати, ” описа Антоанета пред съда.

След време я потърсил няколко пъти и другият обвинен Йордан, който й декларирал, че е доста болен и търси помощ от някого.

„ Каза ми, че няма кой да го докара, само че след време пристигна влезе в жилището ми  с калцуни и здравна маска. Беше с черна шапка с козирка, мрачно черно яке, което беше необятно и седна на стола пред мен. Момичето Деси,което ми помагаше, донесе кафе и излезе от стаята, само че той не отпи и не го докосна. В ръцете си нямаше нищо, само че аз незабавно усетих,че ме лъже, че този човек идва за неприятно. Сложи ръцете си под масата и не се виждаха, а той в този миг е отворил буркана.  Докато го запитвам какво прави и той се изправи,  лисна буркана върху мен. Аз изпаднах в смут, като видях буркана  знаех, че това е киселина и за благополучие си скрих очите ”, добави в историята си дамата от Тракия.

През сълзи тя сподели на съда, че болките са били ужасни, стресът също. По думите на Антоанета, тя е претърпяла голям брой интервенции досега. ” Половината крайник ми е отишъл, коремът ми също, изрязаха ми съвсем всичко, на два пъти щяха да ме изтърван даже, а аз съм със 100% ТЕЛК. Храненето ми беше мъчно. Този човек взе целия ми живот, " приключи Антоанета

По време на делото, юристът на Йордан Цветанов, който е обвинен, пожела по-лека мярка за мъжа, само че съдът го остави още веднъж в ареста.

След нападението, 53-годишната жена е получила обезобразяване на лицето – увреждания в региона на лицето, шията и гръдния панер, както и обезобразяване на други елементи от тялото – в региона на корема, долните и горни крака. Нараняванията са получени в резултат на локалното /локално/ деяние на корозивната отрова, като действието е осъществено по метод, изключително непосилен за потърпевшата.

В хода на следствието e открито, че потърпевшата се занимавала с гледане на кафе и карти и живеела на квартира в апартамент в ж. р. „ Тракия “. Тя имала здравословни проблеми и била трудноподвижна. За нея се грижели асистенти.

Ясновидката не дължала на никого пари и не била получавала закани по отношение на осъществяваната гадателска активност, като се изключи един случай, при който Веселин Вълчанов  я посетил през есента на 2022 г.  Той ѝ декларирал, че „ ще я потроши “, защото била в комбина с някакъв ходжа и вземала доста пари. Впоследствие Вълчанов посетил потърпевшата още няколко пъти.

Според прокуратурата двамата обвинени живеели във Враца, в един и същи квартал. Те се познавали от към 6-7 години. През месец март 2023 година двамата взели общо решение да отидат до Пловдив и да залеят със сярна киселина гадателката. Мотивът за това тяхно решение бил незадоволеност по отношение на осъществяваната от потърпевшата активност против възнаграждение по гадаене на кафе и карти.  Двамата създали спогодба между тях и за систематизиране на техните функции – Цветанов да залее Тони със сярна киселина, като активността му да бъде подкрепена и съзнателно улеснена от Вълчанов, посредством премахване на пречки и набирането на средства.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР