Златка Райкова се носи на крилете на любовта и нищо

...
Златка Райкова се носи на крилете на любовта и нищо
Коментари Харесай

Изплю камъчето: Златка Райкова проговори за сватбата и бебет...

Златка Райкова се носи на крилете на любовта и нищо не може да попречи на щастието ѝ, а занапред я чакат още по-приятни страсти. Бившата плеймейтка и годеникът й Карен ще се врекат във честност и ще вдигнат женитба до края на годината.

Блондинката, която чества през днешния ден своя 37-и рожден ден, разкри пред „ Телеграф “, че двамата с обичания й към момента не са почнали организацията на събитието, тъй като чакат идното раждане на своя първи правоприемник. „ Мислим за женитба още тази година, само че мен ме е боязън от организация, преди да родя. Искам да знам, че с мен и бебето всичко е наред “, описа пред „ Телеграф “ самата Златка.

Навръх персоналния си празник през днешния ден Златка си пожела това, което си пожелава всяка година - здраве на себе си и на най-близките си. Тази година ще добави още нещо към пожеланието си – да роди едно крепко момченце. „ Лично за себе си поисквам постоянно да съм в такава естетика със себе си, както в последно време “, показа Злати и разкри, че ще отпразнува днешния ден по традиция с най-близките си. „ Ще прекарам рождения си ден на празнична вечеря с другари и обичания мъж “, издаде носителката на купата „ Мис Плеймейт “. Блондинката не стопира да повтаря какъв брой е щастлива с половинката си и дребния Благойчо. Всички те чакат с неспокойствие да уголемят броя на фамилията. Засега те към момента не са избрали име на бебето, защото всеки отстъпва на другия в избора. „ Още се колебаем за името, само че и двамата споделяме „ Каквото ти кажеш “. Ще стигнем до взаимно решение, несъмнено “, описа с усмивка Златка.

Златка Райкова описа и какво й е донесла миналата година. „ 2022 година беше доста разнообразна година за мен откъм прекарвания и страсти. Отново научих доста за себе си и освен, за околните си също “, показа плеймейтката. За Коледа тя получи подарък на четири гуми от годеника си, като разкри за изненадата пред своите почитатели в персоналния си профил в обществената мрежа Инстаграм. В късото стори Злати благодари за отношението и любовта на Карен и издаде, че новото й возило е било декорирано с бели балони и обичаните й цветя червени рози. Двамата оповестиха обществено връзката си предходната година, а преди няколко месеца се сгодиха. Мъжът предложи брак на обичаната си сантиментално на гръцкия остров Миконос. Изненадата беше в първокласен хотел, украсен с балони, доста рози, бижута на известна марка и, несъмнено, пръстен. Райкова показа фотография в Инстаграм за щастливата вест, като написа: „ Казах ДА “. Под фотографията заваляха стотици мнения и честитки за новото семейство от приятелите и почитателите им. Карен е с арменски генезис и е някогашен тенисист. „ Щастлива съм с него “, споделя постоянно влюбената русокоска.Близо два месеца след годежа Райкова разгласи публично, че двамата чакат бебе. Тя качи фотография с коремчето си от Малдивите и написа: „ Бременна съм. Не бъдете тъжни за нас, беше планувано. Скоро ще бъдем четиричленно семейство “.

 

А по-късно влюбената двойка разгласи и пола на бебето. На особено проведено събитие бъдещите мама и баща бяха поканили близки свои другари. Всички схванаха за пола на бебето посредством балон, от който излетяха сини лентички. На въпроса ни по какъв начин протича бременността й Златка разкри: „ Бременността ми протича по същия метод както първата. Първите месеци ми беше много зле, само че в този момент всичко е наред. Дори качвам същите килограми. Сега сме добре и в очакване “.

Синът й Благойчо, който е дете от предходната й връзка с някогашния футболист Благой Георгиев, ще влезе в ролята на батко и сигурно ще учи мъника на детски пакости. Самият той е на 3 годинки, само че Златка не е изцяло сигурна, че бъдещият батко осъзнава мама какво има в коремчето си, само че все пак доста му се радва. „ Благойчо схваща, че ще има бебе, само че не знам дали тъкмо го осъзнава. Целува ми корема и го гали постоянно “, описа тя. Малкият Благой е на 3 години. На 1 октомври Злати и Карен отпразнуваха рождения му ден с другари, други дребни дечица и доста забавна декорация за мъниците. Подобно на доста млади родители като Александра Богданска и Даниел Петканов Злати направи персонален инстаграм профил на сина си. „ Посетете профила на моето Бобче “, написа тогава майката на Благой Георгиев–младши. „ Добре пристигнали в моя профил. Тук ще виждате мои фотоси и клипове, които описват за моето детство “, пишe в един от постовете на детето. Благойчо към този момент има 5831 почитатели в профила си единствено за няколко месеца. Той следва единствено майка си и нейния избраник Карен.

Русата Златка постоянно пътува на екзотични места и признава, че пътуванията са нейната пристрастеност. Последно беше на Малдивите с обичания си и описа, че топлите страни я притеглят повече, в сравнение с студените дестинации. Също показа кое е мястото, което към момента не е посетила, само че мечтае за него: „ Обичам топлите и екзотични места, всяко място със слънце и море ми харесва. Може би желая да видя и Бора Бора “. Златка популяризира доста марки, както и има собствен подобен за облекла. Но когато не работи и е отмора, тя се любува на обичаните си занимания. Въпреки напредналата бременност тя продължава да посещава фитнеса и да тренира интензивно. Личи освен по фотосите в залата, само че и по формата, която тя поддържа.

„ През свободното си време обичам да спортувам, както и да виждам сериали “, удостовери тя пред „ Телеграф “. Неведнъж Златка е споделяла във въпросниците, които пуска в инстаграм профила си, че е мощен темперамент и мъчно се огъва. Всичко с изключение на децата и здравето й е маловажно за нея: „ За мен компликация е нещо обвързвано с децата ми и здравето. С всичко останало се оправям “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР