Земеделски народен съюз (ЗНС) подкрепя кандидатурата на Мая Манолова за

...
Земеделски народен съюз (ЗНС) подкрепя кандидатурата на Мая Манолова за
Коментари Харесай

Земеделски народен съюз подкрепя Мая Манолова за кмет на София

Земеделски национален съюз (ЗНС) поддържа кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Политическият съюз се аргументира с това, че София има потребност от ново ръководство , което да върне демократичността и прозрачността във вземането на решения за ориста на най-големия град в България и неговите поданици. Това може да бъде сторено единствено от мощна гражданска кандидатура, подкрепена от необятен кръг публични и политически организации.
 АБВ поддържа Мая Манолова за кмет на София
АБВ поддържа Мая Манолова за кмет на София

Столицата ни не е тази, в която бихме желали да живеем

Според ЗНС Мая Манолова е потвърдила, че в никакъв случай не губи своя контакт с обществото, че умее да отстоява цивилен дела и да ги трансформира в политика посредством законодателни начинания и обществен спор. Столичният град има потребност от фрапантна смяна, която да постави завършек на безперспективното развиване, на съмнителните покупко-продажби, на опорочените поправки и да извади на ярко метода, по който се харчи милиардният бюджет на данъкоплатците.

Земеделски национален съюз ще работи за триумфа на Мая Манолова на идните избори и ще я поддържа в реализацията на един сполучлив управнически мандат.
 Партията на Меглена Кунева поддържа Мая Манолова за кмет на столицата
Партията на Меглена Кунева поддържа Мая Манолова за кмет на столицата

ДБГ ще търси дясно - центристко обединяване за листа общински съветници

Междувременно ръководителят на Политическа партия Обединени земеделци Петя Ставрева, Симеон Стоилков от Националното управление на партията и претендентът за общински консултант от Пазарджик Стоян Йончев подадоха през днешния ден в Централната изборна комисия документите за присъединяване на организацията в локалните избори на 27 октомври 2019 година

Обединени земеделци внесоха близо 4 500 подписа за регистрацията на партията за локалния избор.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР