Завръщането към изпълненото със задължения ежедневие може да бъде трудна

...
Завръщането към изпълненото със задължения ежедневие може да бъде трудна
Коментари Харесай

Как да направим завръщането към натовареното ежедневие по-лесно

Завръщането към изпълненото със отговорности всекидневие може да бъде сложна задача, изключително в случай че към момента не сте се отърсили от безгрижието, което върви ръка за ръка с летните отпускарски дни. С настъпването на септември всички последователно се прибират от заслужена отмора и се захващат със личните си задания. Работа, учебно заведение, университет, домашен отговорности - без значение какво включва вашият лист, фокусът на всекидневието несъмнено се променя.

Точно по тази причина от А1 са подготвили , с които да ни оказват помощ по-плавно да преминем от ваканционно към работно въодушевление. И с цел да бъде предлагането още по-неустоимо - клиентите на телекома ще могат да закупят джаджите и на погашение с 0% оскъпяване с проектите Unlimited. Устройствата се оферират онлайн, както и в магазините на телекома, а през септември с преференциални промоционални условия ще ни зарадват определени модели смарт телефони и смарт часовници.

Смартфони

Какъв по-добър метод да поставите начало на новия работен или учебен сезон от закупуването на нов смарт телефон - по-бърз, по-стилен, а в този момент и по-изгоден, с помощта на А1.

Първият 5G модел в селекцията е точно добре познатият iPhone 14. Смартфонът на Apple неслучайно стана подобен шлагер. Със своята отлична продуктивност, чудесна камера и атрактивна селекция от цветове, това устройство несъмнено няма да ви разочарова. А до края на септември iPhone 14 се предлага в комплект с автентично зарядно и проект Unlimited Ultra на погашение без оскъпяване за 60,42 лв. на месец.

Второто, не по-малко впечатляващо устройство е измежду най-атрактивните модели в А серията на Samsung, а точно - Samsung Galaxy A34 5G. Моделът предлага чудесно съответствие сред цена и функционалности, а в този момент може да бъде закупен и в комплект с безжични слушалки TTEC. 6,6-инчовият Super AMOLED екран дава извънредно ясна картина и мощен контрастност. А този месец може да бъде взет на погашение с 0% рента с проект Unlimited Ultra против 11,70 лв. на месец.
 Снимка 632830
Източник:

Една малко по-нестандартна композиция, част от промоционалните устройства, е смарт телефон TCL 40R 5G в комплект с 40-инчов Full HD смарт тв приемник TCL 40S6200. Смартфонът впечатлява със своята четворна камера - 50MP съществена, 2MP дълбочинна, 2MP макро и 8MP предна камера и дава достъп до гигабитовите скорости на 5G ULTRA мрежата на оператора. През септември комплектът може да бъде закупен с мобилен проект Unlimited на цени от 14,58 лв. на месец с 0% рента.

Последен, само че не на последно място, в септемврийската селекция смарт телефони на погашение без оскъпяване е Xiaomi 13 Lite. Моделът предлага всичко, от което бихме имали потребност - моден дизайн, ĸpacив AMOLED екран, отлична тройна камера, мощен виcoĸoгoвopитeл Dolby Vision и добър живот на батерията. Xiaomi 13 Lite се предлага в комплект безжични слушалки TTEC Mode и проект Unlimited на цени от 22,92 лв. на месец.

Смарт часовници

Освен смарт телефони, А1 са се погрижили и за феновете на смарт часовници, предлагайки две страхотни устройства, които да станат ваш правилен сътрудник в ежедневните задания - Samsung Galaxy Watch 5 Pro 46 мм LTE в черен и сив цвят, както и Galaxy Watch 5 40 мм LTE в златисто и сребърно. Galaxy Watch 5 Pro 46 мм LTE се предлага на промоционална цена от 16,26 лв. на месец с 0% рента и проект Unlimited, а Galaxy Watch 5 40 мм LTE - на цена от 6,24 лв. на месец без оскъпяване и в композиция с мобилен проект от А1.

Всяка една от тези смарт джаджи съчетава забележителни характерности, моден дизайн и практични функционалности. А през септември имаме още една причина да ги изберем - атрактивната цена, на която А1 ги оферират. Няма причина да отлагаме .
 Снимка 632833
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР