Клиентите ще получат специални промоционални цени за първите шест месеца

...
Клиентите ще получат специални промоционални цени за първите шест месеца
Коментари Харесай

Възползвай се от промоционалните цени с 50% отстъпка на плановете Unlimited от А1

Клиентите ще получат специфични промоционални цени за първите шест месеца от контракта, в случай че сключат нов или преподпишат контракт за проект Unlimited през април Специалните условия важат за избралите мобилна услуга с проект Unlimited M, L или Ultra Неограничени благоприятни условия за диалози и интернет, и до 3 цифрови услуги по желание, без в допълнение възнаграждение през първите до 24 месеца от контракта съгласно определения план
През април потребителите на А1 могат да вземат своя нов мобилен проект Unlimited M, L и Ultra с за първите шест месеца на контракта. Специалните условия важат за подписване на нов или преподписване на действителен абонамент.

По този метод клиентите могат да поддържат връзка в най-бързата мобилна мрежа в България съгласно Ookla и да поддържат връзка и сърфират безкрайно на цени, започващи от 17,50 лв. на месец за първите шест месеца от контракта.

Благодарение на новаторския метод на А1 потребителите могат да включват в до 3 цифрови услуги по желание и да ги употребяват без в допълнение възнаграждение за до 24 месеца от сключване на контракта. Клиентите разполагат с богат избор от благоприятни условия да прибавят към проекта си абонаменти за ТВ и стрийминг платформи като Netflix, HBO MAX, A1 Xplore TV GO. Ексклузивно спортно наличие в каналите MAX и Diema Xtra, както и аудио книги от Storytel, просветителни платформи Bell.bg и е-просвета, и медийно наличие от Капитал и Мениджър.

*Според Ookla®, въз основата на данни от Speedtest Intelligence® проби, извършени на територията на България в границите на интервала април-септември 2023 година за медианна скорост на евакуиране (download) и качване (upload) в мобилна мрежа. Търговските марки на Ookla се употребяват с позволение. Повече информация за тестванията и мобилната мрежа на А1: www.А1.bg.

**Speed ScoreTM включва премерване на скоростта на евакуиране (download) и качване (upload) на всеки снабдител, с цел да оцени достигнатите скорости в мрежата.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР