Този уикенд (18-21 април) магазинът P&C, който предлага разнообразие от

...
Този уикенд (18-21 април) магазинът P&C, който предлага разнообразие от
Коментари Харесай

PEEK & CLOPPENBURG отваря четвъртия си магазин в Paradise Center, София

Този уикенд (18-21 април) магазинът P&C , който предлага многообразие от водещи фешън марки, чества своето огромно разкриване. На място в магазина Ви чакат музика онлайн, специфичен ъгъл за грим, вкусни изкушения и още вълнуващи интензивности.

P&C разполага с магазини в над 16 страни - Германия, Австрия, Швейцария, Холандия, Полша, Хърватия, Чехия, Унгария, Латвия, Литва, Румъния, Словения, Словакия, България, Сърбия, а от 2022 година и в Белгия.

" Много сме щастливи от опцията да влагаме в отварянето на идващия си магазин в Paradise Center, най-добре позиционираният начин на живот център в София. Макар че към този момент толкоз доста години сме в страната, гледаме напред към бъдещето и продължаваме да разширяваме и да подобряваме наличието си на българския пазар. Като цяло сме удовлетворени от бизнес развиването в България и сме щастливи от опцията да предлагаме на нашите клиенти добре познатите марки към този момент и в Paradise Center - композиция сред търговия, забавление и природа - сходно на останалите концептуални търговски обекти в Европа ", споделя Соня Валериева Байрактарова, Генерален управител Продажби в Peek & Cloppenburg.

Нова идея

В новия магазин в Paradise Center, P&C ще предлага над 100 разнообразни марки под един покрив, с обща комерсиална повърхност над 2800 кв. м. Целта е всеки клиент да може да откри съвършеното облекло за всеки мотив и жанр. P&C реализира това с точно селекциониран подбор, който включва известни извънредни марки, както и интернационалните такива.

Новата идея цели да улесни ориентацията на клиентите и да ги предразположи да се вдъхновят от множеството предлагани фешън артикули. Друг акцент е зоната със спортно-елегантни продукти за по-младите. Спортните дрехи, подобаващи за всекидневна приложимост, са безспорен тренд и сме щастливи да отговорим на търсенето в Paradise Center. P&C продължава да се стреми към разгръщане на своята мрежа от магазини, развиване на нови пазари и агресия в Източна Европа.

Новият двуетажен магазин се стреми да даде прелестно преживяване на своите клиенти и да ги въодушеви с многообразие от премиум сбирки на водещи марки , като Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Joop!, Polo Ralph Lauren, Marc Cain, Tommy Jeans, само че също и извънредни P&C марки като Jake*s, Review, McNeal и Christian Berg. Всичките дамски облекла се намират на приземния етаж, а мъжете могат да пазарят на етаж 1.
 Снимка 661701
Източник:

На място в магазина Ви чака едно незабравимо прекарване с живо осъществяване на цигулка, DJ и ъгъл за разкрасяване, където можете да изпробвате най-новите трендове в грима. Не пропускайте да се насладите на разнородни питиета и да откриете доста други изненади. Ще бъдете впечатлени от новите сбирки на Вашите обичани марки. Партньори на откриването са Nespresso, Sephora, American Crew, Aqua Dream Way, Martini Asti и Martini Fiero.
 Снимка 661702
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР