Клиентите на А1 вече могат да адаптират ТВ каналите и

...
Клиентите на А1 вече могат да адаптират ТВ каналите и
Коментари Харесай

Повече гъвкавост в дигиталните развлечения у дома с новите ТВ планове на А1

Клиентите на А1 към този момент могат да приспособяват ТВ каналите и цифровите и стрийминг услуги в сходство с потребностите и целите си един път месечно. Иновативните ТВ проекти на А1 са първите в България, които оферират на потребителите опция в границите на месечната си такса за ТВ да прибавят до 4 услуги по желание, измежду които Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra. С новите ТВ проекти клиентите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца. Нововъведението при закрепените ТВ проекти е продължение на концепцията за еластичност, която А1 вкара по-рано при мобилните цени.
A1 е първият телекомуникационен оператор в България , който предлага , предоставящи на потребителите независимост и еластичност да избират от разнородни избираеми ТВ канали, цифрови и стрийминг услуги като част от абонамента си. С новите ТВ проекти клиентите получават 50% отстъпка за първите до 12 месеца от контракта. По този метод компанията дава отговор на всички потребности на клиентите от цифрово забавление в дома на конкурентна цена, започваща от 11,50 лева/месец.

Телекомът предлага  (A1 100+, 200+ и 200 MAX) и богат избор от до 200+ канала, в това число до 70 в HD качество. Благодарение на новия еластичен метод, ТВ клиентите на А1 могат да прибавят до 4 цифрови услуги за домашно забавление съгласно желанията и потребностите си и да ги трансформират един път месечно. Клиентите могат да избират сред разнообразни абонаменти за стрийминг и развлекателни цифрови услуги, измежду които Netflix, ТВ канали на HBO и Cinemax посредством достъп до HBO MAX и спортни ТВ канали, като MAX Sport и Diema Xtra. План A1 TV 200+ предлага избор сред Netflix, HBO и Cinemax, MAX Sport и Diema Xtra, а TV 200 MAX дава опция клиентите да прибавят всички изброени като част от проекта си. Потребителите могат да употребяват определените услуги без в допълнение възнаграждение като част от месечния си абонамент.

Клиентите могат да задействат Netflix в Моят А1 на свободна позиция в Услуги SELECT и да употребяват услугата гратис съгласно промо интервала, посочен в абонаментния им проект. Отскоро известната стрийминг услуга Netflix, която A1 предложи като част от ТВ и мобилните проекти през ноември, е разполагаем и на ползващите Xplore TV през правоприемник (Set-top Box). По този метод потребителите на А1 могат да достъпват бързо и елементарно цялостното наличие на Netflix непосредствено през STB на тв приемника, без значение дали той разполага със смарт функционалности.

Новият метод на А1 е в унисон със международната наклонност потребителите да получават достъп на едно място до цялото наличие и да го гледат на устройство по техен избор, когато пожелаят. Клиентите на А1 могат да приспособяват освен закрепените си проекти, а и мобилните, защото опцията за прибавяне на цифрови услуги съгласно изменящите се потребности и желания е допустима още от 2021 година.

Всички ТВ проекти на А1 оферират достъп до мобилното приложение Xplore TV GO MAX и до MAX Видеотека, която включва атрактивно наличие от National Geographic, Nickelodeon, Shvargalo, Comedy Central и Pulse Plus. Планът A1 TV 200 MAX включва също каналите 7/8 TV и Multi SD.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР