Yettel ще организира специална игра с много изненади в своето

...
Yettel ще организира специална игра с много изненади в своето
Коментари Харесай

11 дни великденски изненади в мобилното приложение на Yettel

Yettel ще провежда специфична игра с доста изненади в своето мобилно приложение за Великден. В продължение на 11 дни (26 април - 6 май) клиентите на телекома могат да играят за отстъпки от сътрудниците на оператора и мобилен интернет на оптималната скорост, а потребителите, които вземат участие най-малко 7 пъти, могат да завоюват и два 43-инчови тв приемника на TCL, прахосмукачка робот и пречиствател за въздух на Xiaomi.

В рамките на акцията всеки ден в секцията " Великден с Yettel " потребителите на приложението на Yettel ще открият ново великденско яйце с отстъпка от сътрудниците на телекома като промокод. Клиентите могат да употребяват промокода при покупка в съответния сътрудник или да го подарят на собствен непосредствен.

Кампанията ще започва на 26 април, а измежду изненадите, които клиентите могат да завоюват са 15% отстъпка от цената на ненамалени артикули в магазини за дома и градината PRAKTIS и 20% понижение на всички пълноразмерни дерматологични артикули от Biotrade.

Любителите на пътуванията мога да чакат 10% отстъпка за настаняване във ваканционно населено място " Санта Марина " в Созопол, хотел " Вива Маре Бийч " в Созопол и СПА ризорт " Св. Иван Рилски " в Банско. Към тях би трябвало да прибавим и 25% по-ниска цена за наем на коли за повече от три дни от Top Rent A Car.

Клиентите на Yettel ще могат да играят и за 10% отстъпка от ненамалените артикули от секцията " Майка и бебе ", и 5% спомагателна отстъпка за понижените артикули от категория " Играчки " на Ozone.bg.

Сред останалите награди от сътрудници във " Великден с Yettel " са 20 лева понижение при поръчка над 150 лева от всички артикули на Intersport, 30% понижение за слънчеви или диоптрични очила от Vision Express и 15% отстъпка за всички ненамалени артикули в уеб страницата на Vintage Summer.

По време на акцията потребителите ще могат да завоюват и до 5000 мегабайта мобилен интернет на оптималната скорост.

Всеки, който употребява постоянно приложението на Yettel и " счупи " най-малко 7 яйца с предложения, ще бъде включен автоматизирано в специфичната великденска лотария на оператора. Тя ще донесе четири награди на най-активните консуматори.

Първите две награди са 43-инчови тв приемници TCL 43P615 Android TV, които оферират 4K HDR картина, Dolby Audio тон и Micro Dimming технология за по-добър контрастност. Потребителите могат да завоюват и Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P. Прахосмукачката робот е способна да измита и измива подови настилки и е съвършена за хора с домашни любимци. Последната премия от томболата е XIAOMI Mi Air Purifier Pro. Този пречиствател за въздух от висок клас филтрира 99,97% от нездравословните частици във въздуха в пространства до 60 кв.м, като в същото време отстранява неприятните миризми.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР