Като собственик на малък или среден бизнес знаете колко важно

...
Като собственик на малък или среден бизнес знаете колко важно
Коментари Харесай

Ползвайте специалните оферти на Visa Бизнес хъб за развитие на бизнеса си

Като притежател на дребен или междинен бизнес знаете какъв брой значимо е да имате достъп до нововъведения, профилирани запаси и оферти, които да ви оказват помощ да растете и да управлявате дейно вашата организация. Подкрепете развиването на вашия бизнес и спестете време и финанси с онлайн платформата

В нея ще откриете необятен набор от предложения, предопределени особено за всички притежатели на бизнес, посредством които може да спестите време и финанси. Независимо дали търсите метод да се справите с превод на документи, нужен ви е достъп до принадлежности и запаси за бизнесмени, или потребно четиво, посредством което да добиете нови познания и умения, както и куп други оферти, в платформата имате опцията да откриете всичко това, събрано на едно място.

Собствениците на МСП, които сграбчват опцията да уголемяват активността си в световен мащаб и работят с сътрудници отвън страната, знаят какъв брой значимо е да имат достъп до надеждни и професионални преводачески услуги. Сега със специфичната оферта на , притежателите на Visa business карти получават 10% отстъпка, с цел да си обезпечат качествени преводи на документи, текстове и материали на 36 езика, съчетани с вашите периоди, като несъмнено получавате и обезпечена конфиденциалност.

Като бизнесмен надали ви остава време за губене в търсене разнообразни принадлежности и запаси за справяне с разнообразни обстановки. Visa Бизнес хъб дава на притежателите на Visa business карти опцията да се възползват от преференциални цени за достъп до  - онлайн медия за практическо наличие, принадлежности, похвати и запаси, предопределени да оказват помощ на българските бизнесмени да се повдигнат над нормалното, да преобладават в своите ниши и да реализират триумф.

В случай, че предпочитате да придобиете нови познания за развиване на вашия бизнес или за вашето лично личностно израстване,  предлага особено предложение на Visa business картодържателите , като се възползват от 15% отстъпка за книги в най-различни посоки като мениджмънт, връзка, предприемачество и доста други. Независимо от сферата на вашия бизнес или персонални цели, всеки може да открие ентусиазъм и поддръжка по пътя на триумфа.
 Снимка 661828
Източник:

Тайна съставна част на триумфа е вдъхновението. Затова е значимо то да участва на всички места към нас. Собствениците на МСП, които желаят да внесат нужната доза ентусиазъм на работното си място, могат да се възползват от преференциални цени, предоставени от, с цел да обновят работното си пространство. Те оферират всичко належащо, с цел да извършите вашия офис функционален и удобен - от консумативи до мебели и техника. А в този момент, Visa Business картодържателите получават 12% отстъпка от цената на нужните материали.

Търсите обстойни разбори и най-хубавите практики във вашата област, които ще ви оказват помощ да се развивате и да ръководят своя бизнес по-ефективно? Visa имат особено предложение за вас! Притежателите на Visa Business карти получават 20% отстъпка за годишен цифров абонамент на Harvard Business Review, където ще откриете настоящи и съответстващи хрумвания за бизнес развиване. Не пропускайте опцията да инвестирате в развиването на вашето МСП и вашия професионален напредък.

Неизменна част от бизнес развиването са пътуванията. Те оферират опция за персонален контакт, който е от значително значение за създаване на доверие и определяне на продуктивни и дълготрайни връзки. Разбира се, от време на време пътуванията са обвързани с презареждане на сили за идните провокации. Независимo дали става въпрос за бизнес пътешестване, или такова за отмора е належащо място за настаняване. За всички притежатели на Visa Business карти,  предлага опция за възвръщане на 6% от платената сума за вашия престой. Планирайте вашето последващо пътешестване с убеденост и успокоение дружно с Booking.com

Всички специфични предложения, които платформата Visa Бизнес хъб предлага, могат да се прегледат на обособената за тях
 Снимка 661827
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР