Няколко малки момчета се срещат с едно момиче за първи

...
Няколко малки момчета се срещат с едно момиче за първи
Коментари Харесай

Момчета между 7- и 11-годишна възраст са накарани да зашлевят момиче. Eто какво се случва

Няколко дребни момчета се срещат с едно момиче за първи път. Питат ги какво харесват у нея. Карат ги да я погалят. След това да й вършат смешни физиономии. А най-после – да я зашлевят.

Какво става най-после? Вижте сами.

Това проницателно видео е основано от италианската новинарска организация Fanpage.it и има за цел да покаже " по какъв начин децата реагират на тематиката за насилието против дами. "

Гордеем се с тези дребни джентълмени. Не се променяйте в никакъв случай!

А по какъв начин се възпитава един инстински благородник като тези момчета? Никол Палун има отговор на този въпрос. Ето какво написа тази майка във Фейсбук:

„ Всеки месец моят 6-годишен наследник ме извежда на вечеря. Той ми отваря вратата, придърпва ми стола, споделя ми по какъв начин е минал денят му и ме разпитва за моя. Накрая заплаща сметката с парите, които е изкарал от домакинска работа у дома. Дори дава бакшиш на сервитьора или сервитьорката.

По този метод аз дисциплинирам сина си и му демонстрирам по какъв начин би трябвало да се отнася с една дама, по какъв начин да я изведе на същинска среща. Как да покаже на дамата, която обича (на този стадий – неговата майка), че я почита.

Оставяме телефоните си и iPad-а встрани (изключение прави снимането на тези снимки), сядаме и започваме да приказваме за обстановки от деня, за нещата, които желаеме д създадем и така нататък Уча го на маниери – по какъв начин да се държи на масата. Показвам му, че е неучтиво да си човъркаш по телефона, до момента в който си на среща със своята майка или с който и да е различен.

Той научава цената на парите и знае по какъв начин да ги харчи. Учи се на математика, до момента в който изчисляваме какъв брой е 15 % от сметката, с цел да оставим бакшиш. Да, той е млад, само че аз имам вяра, че това е нещо, което той би трябвало да научи още в този момент. Никога не е прекомерно рано да научиш детето си по какъв начин да почита другите, изключително дамите. Като жена, която е била насилвана и третирана като отпадък в предишното, за мен е от извънредно значимо значение да науча сина си на почитание.

Твърде доста мъже през днешния ден нямат визия по какъв начин да се отнасят с дамите, по какъв начин да ги изведат на хубава среща. Радвам се, че синът ми няма да е един от тях. “

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР