Засилената политическа реторика отразява напрежението в политическата класа. То се

...
Засилената политическа реторика отразява напрежението в политическата класа. То се
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Няма път напред, докато не изговорим къде отидоха последните 12 г.

Засилената политическа изразителност отразява напрежението в политическата класа . То се дължи и на разкритията на служебния кабинет за обстановката в страната. Хората се надяват да схванат какво става, къде са изхарчени всичките пари от Европейския съюз “. Това разяснява пред БНР информационният експерт Любомир Аламанов. 

Той разясни, че един длъжностен кабинет може да покаже кои институции са работили и кои не

„ Заслуга на кабинета е в това, че започнаха да стават ясни съмнения отпреди за добре отработени механизми за преразпределяне на големи суми - като при градежите на автомагистрали, при енергетиката, при БДЖ. Хората стартират да схващат, че администрацията не е работела в тяхна услуга, а в услуга на дребна групичка ръководещи “. 

В предаването „ Нещо повече “ Аламанов добави: 

Докато не се изговори тематиката „ Къде са отишли последните 12 години “, няма по какъв начин да продължим напред . Докато не се изговори за какво няма промени, за какво хората събират капачки за спасяването на деца и за пазаруване на коли за спешна помощ, няма по какъв начин да затворим страницата. Това ще изиграе неприятна смешка на хората на ГЕРБ, които не позволиха да се направи доклад. Те не позволяват, че има даже и едно нещо, което не са създали. Това изнервя хората, те не са идиоти. Затова се появява и напрежението “. 

Интервюто с Любомир Аламанов можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР