Защо не наказват лошите хора за извършеното зло и те

...
Защо не наказват лошите хора за извършеното зло и те
Коментари Харесай

Защо справедливостта не побеждава винаги

 Защо не санкционират неприятните хора за осъщественото зло и те си живеят напълно умерено?

Често се задава този въпрос. Има доста аргументи. Не постоянно ни е обещано да ги знаем. Постепенно ще ви опиша за това от позиция на философията.

Но има случаи, когато повода е ясна, в случай че това се случи. Просто би трябвало доста почтено и ясно да видите тази причина.

Писали ли сте или казвали, че би трябвало да платите с положително за зло? Честно?

Писали ли сте или сте казвали, че би трябвало да се елементарни на всички? Дадохте съвет на другите да не помнят и да простят? Цитирали ли сте Писанията или философията, когато някой е писал за самоотбрана и опозиция против враговете? Имало е такива неща, нали?

Съгласни ли сте с изказванието, че би трябвало да позволите да ви ударят още един път?

Ето, виждате. Имате убеждения, персонален честен закон, който ВИЕ сте приели. Тогава защо наказване за неприятните можем да приказваме? В страната, която сте основали, в действителността, в която съществувате, законите са такива. И чак след това ще получите премия. След гибелта. Ако почтено спазвате своите закони.

Затова няма наказване, в случай че самият човек е упорствал да няма. А за злото би трябвало да платите с положително. Време е да платите с положително на тези, които ви нараняват, а не да се оплаквате горчиво от някаква неправда. Вие сами нарушавате персоналните си закони; тогава Какво чакате? Дава ви се опция да докажете на процедура, че вашите правила са верни.

По този метод можете да отговорите на тези, които са отказали правото на другите да се пазят. Който цитира поговорките на великите светци, без да схваща смисъла на техните подвизи. Който смело твърди, че би трябвало да извиним на всички. Това е такова облекчение! И е толкоз просто! Сега ви е дадена опция да докажете всички тези изказвания на процедура.

Човек освен приказва и написа законите, които съблюдава. Той ги приема и живее по тях. Според вашите закони нямате право да се противопоставяте или наказвате враговете – това значи, нали? И е много необичайно да чакаме нещо, което не съществува. Трябва да платите с положително за зло. И да платите за думите си.

Справедливостта е за тези, които признават справедливостта и закона за справедливото отмъщение за злото.

Трябва единствено почтено и откровено да си спомните какви закони сте съветвали другите да съблюдават. И да не призовавате за отмъщение върху главите на враговете; призовавайте благосклонност и наслада. Доброта и благополучие.

Това е, което съветвахте другите, о, положителни хора, за които е толкоз обидно, че няма правдивост …

Анна Кирянова

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР