Във всеки човек има мощен източник на енергия, който може

...
Във всеки човек има мощен източник на енергия, който може
Коментари Харесай

3 сакрални кодови фрази, които програмират реалността такава, каквато ни е необходима!

 Във всеки човек има мощен източник на сила, който може да лекува тялото и душата!

Историята познава образци, когато хора, посветили се на молитва, медитация и други духовни практики, опровергават законите на физическия свят и правят чудеса.

Дори и не незабавно, науката стартира да намира пояснения за невероятните феномени, които към този момент не могат да бъдат отричани.

Става дума за три Убеждения, които са кодове, програмиращи действителността.Убежденията дефинират метода ни на живот, всичко зависи от тях: от утринните ни ритуали и нововъведенията, с които се опитваме да подобрим живота си, до разрушителните технологии, употребявани във войни.

С други думи, целият свят не е нищо повече от отражение на нашите вярвания и убеждения.

Убеждение 1.

Нашият живот е това, в което имаме вяра. Както опциите, по този начин и рестриктивните мерки са основани от нашето схващане. Откритията, направени в региона на квантовата физика през последния век, опонират на всичко, на което науката ни е учила през последните триста години. Преди това беше общоприето, че Вселената се състои от изолирани обекти (атоми), които имат малко въздействие един върху различен. Квантовите теории настояват друго: физическите тела са формирани от непрестанно изменящи се енергийни полета и са неразривно свързани едно с друго.

Това изобретение е толкоз коренно, че ни принуждава да преразгледаме всички съществуващи теории за структурата на Вселената, а също по този начин ни демонстрира нов път към разбирането на себе си. Ако приемем, че сме пълноправни участници в енергийното поле на Вселената, можем към този момент да не мислим за себе си като за пасивни наблюдаващи, безсилни пред силата на Природата. Трябва да мислим за себе си като за сътрудници на смяната, протичаща се към нас.

Убеждение 2.

Всеки избор, който вършим, задвижва мощна вълна от промени освен в личния ни живот, само че и в света към нас. Всеки ден, посредством нашите вярвания, ние даваме команди на Универсалния компютър, които дефинират нашата действителност – здраве, благополучие, взаимоотношения и така нататък

Сега най-интересното: човешкият мозък и сърце са способни да основават електромагнитни полета. Това значи, че посредством тях те могат да трансформират атома, т.е. материята.

Според HeartMath Institute електрическият сигнал от сърцето е 60 пъти по-силен от електрическия сигнал от мозъка, а магнитното поле на сърцето е 5000 пъти по-силно от магнитното поле на мозъка. Когато в нас – в мозъка и изключително в сърцето – се роди несъмнено поверие, то подхожда на електромагнитни талази, които излизат оттатък тялото и трансформират физическия свят.

Убеждение 3.

Това, в което имаме вяра, към този момент е действително. Това, в което имаме вяра, е по-реално. Тялото ни постоянно реагира на информацията, получена извън, като ни споделя дали да имаме вяра на това, което виждаме и чуваме. Способността на човек да резонира с възприетата информация, без значение дали е справедлива или измислена, е основна. Ние сме в положение да симулираме обстановки, които може да се случат, само че тялото реагира на тях, като че ли са действителни.

На собствен ред мозъкът, получавайки отговор от тялото, стартира още повече да има вяра в истинността на обстановката, която в действителност към момента съществува единствено в главата. Точно по този начин хората, които основават позитивни настройки за себе си, или формулират в детайли и си показват фантазиите си в облици, или се молят, по този метод материализират това, което желаят.

За повече информация по какъв начин да измененията живота си, като измененията вярванията си, прочетете рецензиите и книгите на Грег Брейдън „ Кодовете на съзнанието “ и Джон Кехоу „ Подсъзнанието може да направи всичко “.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР