У три знака на зодиака започна благоприятен период, който ще

...
У три знака на зодиака започна благоприятен период, който ще
Коментари Харесай

Три знака от зодиака ги очаква „Рай на Земята“ през следващите три месеца

 У три знака на зодиака стартира удобен интервал, който ще продължи до края на есента, споделя астрологът-таролог Саона.

Един от тях е Близнаци. Сега те просто би трябвало да се провиснал и да се предадат на волята на ориста, тогава тази воля ще ги докара там, където би трябвало. В работата ще се открият луди вероятности, буйният празничен разказ ще прерасне в дълготрайна връзка, хроничните болести ще се скрият толкоз надълбоко, че представителите на знака ще не помнят за тях.

За Раците удобният интервал стартира през юни и към този момент занапред набира скорост. Съдейки по разположението на планетите, през цялата есен представителите на тази зодия ще имат шанс, който ще засегне съвсем всички сфери на живота от любовта до парите и ще упорства за промени към по-добро, написа порталът teleprogramma.pro.

Везните имат доста положителни вероятности от края на август, с цел да оправят нещата. Например, имали ли сте здравословни проблеми? Така че в този момент планетите им дават късмет да поправят тази обстановка. Връзка на ръба на развода? Те могат да бъдат ориентирани към нови релси. Миризма на съкращения на работа? Ако представители на знака не напишат заявление по лична воля, те няма да бъдат наранени от „ черната линия “.

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР