Ние сме в самия център на невероятни събития. Полагат се

...
Ние сме в самия център на невероятни събития. Полагат се
Коментари Харесай

16.08.23 – съдбоносното Новолуние: използвайте периода на светлина и тъмнина за добро

Ние сме в самия център на невероятни събития. Полагат се основите на това, което ще се случи през идващите шест месеца…

Задаване на верните насоки, взаимоотношение със сенчестата страна на вашата персона – това е, върху което би трябвало да се концентрирайте в този момент.

Баланс на светлината и тъмнината: приемане на всички свои качества, усеща и протичащо се, оставане в една цялостна действителност, без да се криете от това, което не ви харесва и не желаете да забележите.

Новолунието с присъединяване на Черната Луна е обвързвано с това, че през този интервал би трябвало да взаимодействате доста ясно и почтено със себе си, със своите страсти, мисли, усеща и стремежи.

Новолуние в Лъв. И всичко зависи от теб – дали ще бъдеш цар на живота си и всичко, което се случва, или ще се въртиш в кръг на вятъра.

Нашата сенчеста страна не е за нещо неприятно. Обратно. Именно там се крият неизползваните запаси, които нарекохме неприятни и несъответствуващи, избутвайки ги настрани.

Важно е да разпознаете всяка своя парченце и да се научите да взаимодействате с нея.

Бъдете почтени със себе си, с същинските си потребности, стремежи и цели. Не се опасявайте да свалите маската си. Така оставате чисти и същински. Ще се превърнете в магнит за действителността и мощните благоприятни условия, тъй като ще спрете да мамите Вселената и да се преструвате.

Това Новолуние ще бъде последното за лятото. Това е в необикновен месец. Август стартира с пълнолуние и ще приключи с мощно Пълнолуние.

Ние сме в центъра на невероятни събития.

Ретроградната Венера работи интензивно върху взаимоотношенията. Преди всичко със себе си. Чрез себе си и с близките.

Може да захвърли първото или да подсети на хората, които са неприятни, да провокира страсти и да накара сърцето да трепти.

Важно е да работите по тези точки. Не отговаряйте на злословия, не се забърквайте в кални истории.

Силата на Новолунието продължава 6 дни – три дни преди пика и три дни по-късно.

В момента цялата централизация е върху себе си, във вътрешността. Без кавги, разправии и интензивно присъединяване в положителни каузи. Пазете силите и ресурсите си за в действителност значими дейности и мисли.

Полага се основата на това, което ще се случи през идващите шест месеца.

Личен живот, реализация и себеосъзнаване – това са трите кита, които не могат да бъдат подценени.

В деня на Новолунието не забравяйте да включите вътрешното положение на героя, царя на животните, човек с мощни качества и самочувствие.

Прекарайте 16 август като празник, излъчвайки единствено това, което е в действителност значимо за вас, от което имате потребност и което ще ви направи същински щастливи.

Огледайте се с интерес: в този момент доста хора ще се отворят и ще покажат същинското си лице. Не се обиждайте, не се ядосвайте и не се изненадвайте. Просто приемете сегашното и си направете изводи.

Не бързайте за на никое място. Не започвайте нищо ново небрежно, само че деликатно разберете и анализирайте, изработете своите неразпознати преди този момент страни. Изчистете тъмнината си.

Задайте си тези въпроси: по какъв начин стигнах до мястото, където съм в този момент? Какво направих за това? Какви сили не са взели участие? Какво мога да показва на света в този момент? Кой в действителност желая да бъда? Как желая да пребивавам? Какво ще кажа за моите финанси и за какво? Колко пари в действителност желая и за какво ме е боязън да си го призная? Каква е моята мощ и ясна разлика от другите? Какво не виждам, макар че е мое и е в мен?

Ако почувствате мощен подтик и сигнал за деяние, направете крачка. Спокойно, ясно, премислено и тъкмо. После още и още. Движете се като лъв, не се суетете и не се опитвайте да прегърнете необятността. Само вашата зона на въздействие, вашата сфера на активност, вашите ползи, вашите мощни страни и благоприятни условия са главните принадлежности.

Вслушайте се деликатно във вътрешния си Аз. Всички отговори и цялата истина за вас са там. Не се разсейвайте от външното и не се оставяйте да бъдете съборени от ужасяващи истории от новините, злословия и други „ всичко е неприятно, нищо не може да се промени, прекомерно късно е “.

Бъдете себе си в този момент. Истински Аз, само че без непотребни декорации. Без недомислени дейности, ненужни покупки, лутане, суматоха и експанзия.

Целият акцент върху себе си, разбор на настоящата обстановка, своите мощни и слаби страни, които към момента не са употребявани, връзка с природата и повече О2, работа с предходен опит за възстановяване на бъдещето, подсилване и потребни артикули, разчистване на пространство (мисловни пространства, жилища, телефон, компютър, ненужни връзки, избавяне от неприятни привички и др.).

А през август ретроградният Меркурий още веднъж включва въздействието си. Ето за какво в този момент е належащо да вършиме всичко красиво, да обърнете главата си и да действате умерено в интерес на вашите ползи, тъй че по-късно да не получите удар по главата и да тичате с изпъкнали очи.

През нощта на 16 август сложете портфейла на прозореца навън. Запазете го до появяването на младия месец. Нека финансите се намагнетизират и отворят потока.

Зареждаме и лунна вода в нощта на 16 август. Ще бъде прелестно, в случай че можете да изпиете вълшебната вода тъкмо в 12:39 и да кажете същинското си предпочитание.

Ако това не е допустимо, направете го по всяко комфортно време – незабавно след пробуждане, следобяд или вечер. Най-важното е –  не забравяйте да пиете водата с мисли, които са за вас и единствено за вас. Всеки интервал е даден за положително и с цел да спрем, проучваме, изхвърлим неработещото и вземем това, което ще ни води до благополучие, триумф, наслада и наслаждение от живота.

Инфо: Just Liu

Очаквайте: Ако желаете поддръжката на Съдбата, елиминирайте тези 7 разрушителни дейности


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР