Какво да очакваме? В този ден ще има мощно освобождаване

...
Какво да очакваме? В този ден ще има мощно освобождаване
Коментари Харесай

Всички се измъчват от въпроса какво ще се случи на 17 юли 2023 г.?

 Какво да чакаме?

В този ден ще има мощно освобождение на сила на нашата планета.

Това ще бъде внезапна еволюция на новото време за нас, ще промени съзнанието ни, ще отвори очите ни за доста неща, булото ще се изпари от очите ни. Хората ще видят пространството по напълно друг метод. Илюзията ще се прояви.

Това ще бъде мощен енергиен поток и неподготвени, непроявени хора ще почувстват, че кръвта им кипи, вероятни са световъртеж, кръвно налягане, главоболие, промени в телесната температура. Денят ще наподобява дълъг и тежък, като че ли времето е спряло.

Светулките, които към този момент са се събудили, ще задържат полето, с цел да е по-лесно за хората да трансферират тези сили. Една Светулка може да задържи полетата на цялостен град.

Почувствайте къде сте призовани, в случай че е в парка, тогава отидете в парка, тогава вие сте нужни там в този момент, с цел да подкрепите полето.

Съвет: по-добре е да прекарате този ден вкъщи, не излизайте на слънце, ще бъде доста пламтящо, чувствителността на тялото на слънце ще се прояви в плътта до точката на изгаряне. Пийте повече вода.
И се потопете в себе си, отделете време за себе си.

Очаквайте на 17 юли подробна прогноза за Новолунието, което е в този ден.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР