Вероятно Благо Джизъса яко е настъпил котето“, защото бившата му

...
Вероятно Благо Джизъса яко е настъпил котето“, защото бившата му
Коментари Харесай

Полина за Джизъса: Да съм с Благо? По-скоро бих заличила времето с него!

Вероятно Благо Джизъса крепко е „ настъпил котето “, тъй като някогашната му Полина не желае да го види и да чуе за него

Веднага след развода хотелиерската дъщеря твърди, че не го е виждала и не желае да чува за него.

„ Благо ли? Да съм с него? Боже, опази! Не желая нито да го виждам, нито да го слушам, камо ли да възобновя още веднъж връзката си с него и да си легна с този човек!

След всичко, което изтърпях от него и всичко, което ми аргументи! Искам безусловно да залича времето с него. Ако можех да го върна обратно, просто в никакъв случай нямаше да бъда и един момент с този човек! “, изригна Полина гневна.

Поводът за тези спекулации се случи преди дни, като Благо и Полина бяха щракнати с едни и същи суитшърти. И потегли клюката, че Поли и Благо още веднъж са възобновили връзката си, срещали се скрито, зад тила на последната му настояща любовница-Ивана Главчева, щерката на Ванко 1.

Полина обаче отхвърли слуховете и изясни, че обичала да носи необятни мъжки облекла в дома си, с цел да й е по-удобно. И съобщи, че се усеща превъзходно с новия си другар Петър.

Той има бар в центъра на Варна и тя постоянно върви при него, с цел да са дружно. Мнозина обаче недоумяват, какво толкоз й е сторил Благо Георгиев, че Полина е толкоз отрицателно настроена към него.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР