Британският командос Саймън Нютън, който е пазил много холивудски величия

...
Британският командос Саймън Нютън, който е пазил много холивудски величия
Коментари Харесай

Бодигард разкри неприлични тайни за Мат Деймън

Британският командос Саймън Нютън, който е пазил доста холивудски величия по време на кариерата си като телохранител, счита да издаде книга за техните секрети. В изявление за таблоида „ Мейл онлайн “ бодигардът към този момент загатна за някои странности на своите звездни клиенти.

Саймън твърди, че може да опише стотици детайлности за телесните и интимните особености на своите клиенти. Например холивудският ас в никакъв случай не си миел зъбите.

„ За 6 месеца работа с него нито един път не го видях да си употребява четката за зъби. Иначе асистентите му я сменяха всяка седмица с нова, а остарялата отиваше в кошчето девствена, изцяло неизползвана “ – споделя телохранителят.

Той обаче най-малко на този стадий отхвърля да споделя усъвършенства особености от живота на дамската си клиентела, защото въпреки всичко бил „ британски благородник “. Иначе с изключение на Бела Хадид е пазил Кендал Дженър, Рита Ора и още десетки звезди от огромната сцена. Нютън към този момент е сключил контракт с издател и е получил задатък от малко над милион $ за идната си книга.

Най-голямата звезда, която е пазел, несъмнено е Майкъл Джексън. За него телохранителят споделя, че не страдал от някакви особени перверзии. Просто бил асексуален – твърди Саймън.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР